Laboratorium techniek

Meer over Laboratorium techniek

Systeemoplossingen voor perfecte resultaten

Labzuivere behandeling van laboratoriumglas

Met reinigings- en desinfectieapparaten, speciale behandelingsmethoden en optimaal afgestemde accessoires biedt Miele uitgebreide systeemoplossingen voor de zuivere behandeling van divers laboratoriumglaswerk. De systeemoplossingen maken resultaten mogelijk die kunnen worden gereproduceerd ook bij veeleisende toepassingen op het gebied van organische, anorganische en natuurkundige chemie, biologie, microbiologie in het ziekenhuis, laboratoria, de apotheek en de levensmiddelen- of cosmeticabranche.

Een sterke partner

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional staat voor uitstekende kwaliteit, ook voor wat betreft de service. Een zeer uitgebreid netwerk van Miele technici stelt ons in staat te garanderen dat er binnen 24 uur een technicus ter plaatse is. Miele biedt bovendien een aantal controles aan, die op verschillende momenten tijdens de levenscyclus van het apparaat worden uitgevoerd. Speciaal geschoolde technici verrichten een technische controle conform de wettelijke en normatieve eisen en landspecifieke aanbevelingen. Ongeveer 90% van de servicegevallen wordt direct bij het eerste bezoek dankzij het meegenomen materiaal opgelost. Het is niet toevallig dat de Miele servicedienst al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties.

Meer informatie over Een sterke partner

Aanbevelingen

Duran Group

Miele Professional beveelt Duran-laboratoriumglaswerk aan en Duran Group beveelt de reinigings- en desinfectieapparaten van Miele Professional aan: de chemische eigenschappen zijn beslissend voor het waardebehoud van hoogwaardig laboratoriumglaswerk, omdat een goede bestendigheid naast een beschermende reinigingsmethode de glascorrosie aanzienlijk minimaliseert. Door de uitstekende chemische eigenschappen kan DURAN®-laboratoriumglaswerk veelvuldig worden gereinigd en gaat het lange tijd mee.