Meer over Laboratorium techniek

Systeemoplossingen voor perfecte resultaten

Labzuivere behandeling van laboratoriumglas

Met reinigings- en desinfectieautomaten, speciale behandelingsmethoden en optimaal afgestemde toebehoren biedt Miele uitgebreide systeemoplossingen voor de labzuivere behandeling van divers laboratoriumglaswerk. Met deze systeemoplossingen zijn reproduceerbare resultaten mogelijk, zelfs bij veeleisende toepassingen op het gebied van organische, anorganische en fysische chemie, biologie, microbiologie, in ziekenhuislaboratoria, in de apotheek, en in de levensmiddelen- of cosmetische industrie.

Een sterke partner

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional hanteert hoge maatstaven, ook bij de service. Het is niet toevallig dat de Service Professional van Miele al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties.

Meer informatie over Een sterke partner

Aanbevelingen

Duran Group

Miele Professional beveelt laboratoriumglaswerk van Duran aan en de Duran Group beveelt de reinigings- en desinfectieautomaten van Miele Professional aan: de chemische eigenschappen zijn van doorslaggevend belang voor het waardebehoud van kwaliteitsglaswerk, omdat een goede duurzaamheid naast een behoedzame reinigingsmethode de corrosie van glas aanzienlijk vermindert. Door de uitstekende chemische eigenschappen is DURAN® laboratoriumglaswerk zeer geschikt voor veelvuldig reinigen en wordt een lange levensduur van het glaswerk gegarandeerd.

Meer info over de Duran Group