Leasen

financiering

Leasen

Wasmachine, droger of afwasmachine leasen
- Vast leasebedrag per maand
- Service en onderhoud inbegrepen
- Een nieuwe machine tot uw beschikking

Leasing

Operationele lease

Miele Professional kan een lease-oplossing aanbieden bij aankoop van een wasmachine, droger of afwasmachine.

Deze oplossing wordt aangeboden als operationele lease. Operationele lease houdt in dat alle operationele kosten, de machine en de kosten voor service en onderhoud, zijn inbegrepen in het maandelijkse leasetarief. Als u kiest voor operationele lease, neemt de lease maatschappij de gehele investering op zich en blijft ook gedurende de looptijd van het contract eigenaar van de machine.  U betaalt per machine een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij.

Hoe werkt het

Veel gestelde vragen

Wat is het voordeel van het leasen van de machine?

U heeft de nieuwste machine tot uw beschikking zonder in één keer een grote investering te hoeven doen, maar voor een vast leasebedrag per maand. En gedurende de looptijd van het contract is service en onderhoud aan uw machine inbegrepen.

 

Wat is de prijs voor het leasen van de machine?

De prijs is afhankelijk van de looptijd van het leasecontract en het type wasmachine, droger of afwasmachine.

 

Wat is de looptijd van het leasecontract?

De wasmachines, drogers en afwasmachines van Miele Professional kunt u leasen voor een minimale looptijd van drie jaar tot een maximale looptijd van 7 jaar. Aan het eind van het contract kunt u overwegen om de machine over te nemen voor 5% van de oorspronkelijke netto-nieuwprijs.

 

Wie is de lease-maatschappij?

Miele werkt internationaal samen met Grenke. Grenke is gecertificeerd conform DIN EN ISO 9001:2015 en neemt de gehele investering van de operationele lease op zich en blijft gedurende de looptijd van het contract eigenaar van de wasmachine, droger of afwasmachine.

 

Hoe werkt het proces van advies tot lease-contract?

Samen met een accountmanager van Miele bespreekt u de leasemogelijkheden en wordt het lease-voorstel met een berekeningsvoorstel ontworpen. Na uw goedkeuring geeft Grenke een stellingname af voor akkoord en kunt u het contractdocument online ondertekenen. Daarna zal Miele de machines leveren en plaatsen en zorgen voor de facturatie.