Medisch reinigingsproducten

Meer over Medisch reinigingsproducten

Perfect afgestemd

Alles onder één dak – System4Med 

Met System4Med biedt Miele Professional een innovatief, compleet systeem voor de veilige en efficiënte instrumentenbehandeling in de praktijk. Ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en in samenwerking met experts uit de praktijk levert System4Med een systeemoplossing in vier stappen: reinigen/desinfecteren/steriliseren, op de behoefte afgestemde componentenoplossingen en proceschemicaliën, documentatie en maximale kwaliteit bij de service. Bij elke stap gebruikt Miele Professional krachtige apparaten, documentatieoplossingen en verdere componenten en biedt Miele een uitgebreide service. Omdat elke stap van de procedure deel uitmaakt van één totaaloplossing, is alles perfect op elkaar afgestemd. Het resultaat is een soepele, bijzonder behoedzame reiniging en een zuinig verloop van de behandeling van de instrumenten. En ook het administratieve werk is geoptimaliseerd, omdat Miele voor alle aspecten – van de technologie van de apparaten tot aan de financiering – klaarstaat als competente partner.

Praktijkgerichte oplossingen

Reinigings-/desinfectie-/sterilisatieapparaten 

Miele Professional zet al meer dan vijf decennia innovatieve maatstaven voor de efficiënte en veilige machinale instrumentenbehandeling in klinieken en praktijken. Reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparaten van Miele Professional reinigen, desinfecteren en steriliseren medische instrumenten veilig en altijd met succes. Daarbij reinigen ze bijzonder behoedzaam en voldoen ze aan de hoogste eisen voor een instrumentencyclus zonder zwakke plekken en dat op alle medische gebieden met doelgroepspecifieke programmapakketten.

De perfecte uitrusting voor uw toepassing

Perfect op elkaar afgestemde componenten

Voor de veilige en duurzame behandeling van medische hulpmiddelen biedt Miele Professional een veelzijdige componentenprogramma met boven- en onderrekken, beladingswagens en inzetten voor een breed spectrum instrumenten. In de perfecte combinatie met de apparaten van Miele Professional kunnen zo voor alle vereisten afzonderlijke oplossingen worden aangeboden – van de behandeling van instrumenten voor de anesthesie via MIC-instrumenten tot aan passende componenten voor oogheelkunde en gynaecologie. Op het gebied van bedpanspoelers leveren wij bovendien reinigingsmiddelen die optimaal op onze apparaten zijn afgestemd.

Feilloos controleerbaar procesverloop

Intelligente documentatiesoftware

Miele Professional biedt flexibele oplossingen voor de documentatie van de instrumentenbehandeling aan. De documentatie en rapportage van de behandeling inclusief alle relevante parameters heeft een duidelijke kwalitatieve meerwaarde – en biedt veelzijdige mogelijkheden voor proces- en kostenoptimalisatie. Voor de perfecte procesdocumentatie van de instrumentenbehandeling biedt Miele Professional bijvoorbeeld de bijzonder tijdbesparende Plug & Play-oplossing via DataDiary-app. Deze ontvangt procesgegevens automatisch en maakt het opstellen van een protocol via de app op een tabletcomputer mogelijk. Daarnaast biedt Miele Professional andere oplossingen aan die niet via apps worden aangestuurd.

Een sterke partner

Typisch Miele – ook de service

Miele Professional staat voor uitstekende kwaliteit, ook voor wat betreft de service. Een zeer uitgebreid netwerk van Miele technici stelt ons in staat te garanderen dat er binnen 24 uur een technicus ter plaatse is. Miele biedt bovendien een aantal controles aan, die op verschillende momenten tijdens de levenscyclus van het apparaat worden uitgevoerd. Speciaal geschoolde technici verrichten een technische controle conform de wettelijke en normatieve eisen en landspecifieke aanbevelingen. Ongeveer 90% van de servicegevallen wordt direct bij het eerste bezoek dankzij het meegenomen materiaal opgelost. Het is niet toevallig dat de Miele servicedienst al jaren hoog wordt gewaardeerd vanwege de uitstekende prestaties.

Meer informatie over Een sterke partner