Onderhoud & dienstverlening

Onderhoud & dienstverlening

We streven ernaar zo snel mogelijk een oplossing te bieden bij eventuele storingen. Maar liever nog voorkomen we storingen door middel van preventief onderhoud. Producten van Miele Professional hebben een lange levensduur, maar moeten, net als uw auto, regelmatig worden gecontroleerd. We bieden u daarom een breed scala aan contracten aan.

Onderhoud

Hoogste bedrijfszekerheid

Miele Service Professional biedt een regelmatige controle en onderhoud van de apparaten aan, om een maximale bedrijfszekerheid te kunnen waarborgen. Eventuele storingen worden op deze manier op tijd herkend en kunnen zo worden vermeden. Bovendien kunnen de bedrijfsparameters zo continu worden geoptimaliseerd.

Lange levensduur

Trouw aan onze filosofie 'Immer Besser' garanderen we de hoogste kwaliteits- en productiestandaarden van een merk waar 'Made in Germany' op staat. Miele Professional staat bekend om de betrouwbaarheid van haar producten. Door regelmatige controles van onze geschoolde technici, kunnen wij garanderen dat uw investering haar waarde behoudt.

Aparte levering

Al bij de levering van de apparatuur ondersteunt Miele u met een uitgebreide service. Vanaf het begin houden we rekening met de plaatselijke omstandigheden en met eventuele wettelijke voorschriften. Alleen als de apparatuur optimaal is ingesteld volgens de eisen van de klant en de situatie ter plekke, kunnen we perfecte resultaten garanderen.

Diensten

Veiligheidsmetingen

De elektrische veiligheidsmeting is een belangrijk onderdeel bij elke reparatie, onderhoud of inspectie. De technici van Miele Professional beschikken over gekalibreerde meetapparatuur, waarmee ze betrouwbare metingen kunnen verrichten.

Wilt u een bewijs van de hygiënische prestaties van uw apparatuur op papier ontvangen, dan kiest u voor ProHygiene, een optie om het onderhoud te documenteren.

Meer informatie