Ontwerp & Advies

Ontwerp & Advies

Miele werkt op aanvraag concepten voor u uit voor de inrichting van ruimtes en gebouwen waarin producten van Miele Professional zullen worden gebruikt.

Met onze CAD- en pCon-gegevens ondersteunen we bovendien gespecialiseerde ontwerpers en architecten.

Daarnaast geven wij ondersteuningen aan adviseur- en ingenieursbureau's over installatieve details en technische gegevens.

Advies voor wasserijen, afwaskeukens of CSA's

Alles gecentraliseerd: deze belofte vervult Miele Professional zowel bij wasserettes als in de medische sector. Of het nu gaat om complexe bouwprojecten of om haalbaarheidsstudies en mogelijke besparingen: Miele Professional levert op maat gemaakt advies op basis van uw pakket van eisen.

Meer informatie

Ontwerp

Miele Professional ondersteunt u in alle fases van het project van ontwerp tot aan de overdracht. De projectleiders werken in een team dat bestaat uit diverse specialisten en maken gezamenlijk een projectplan waarin alle fases in staan beschreven. Daarbij houden we behalve met onze eigen producten ook rekening met het complete scala aan benodigde artikelen.

Meer informatie
training

Trainingen

Voor de ingebruikname wordt het bedienende personeel grondig geïnstrueerd voor wat betreft de bediening en de toepassingen van de apparatuur van Miele Professional.

Meer informatie