Ondersteuning voor productkeuze
 Toepassing
 

Wasmachines voor hotels en restaurants

Deze wasautomaat voldoet aan alle eisen van het hotel- en restaurantwezen.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor optimale reiniging en optimaal onderhoud van keuken-, bed- en tafellinnen en gordijnen.
 

Wasmachines voor de zorginstellingen

Deze wasautomaten voldoen aan alle eisen van verzorgingshuizen.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale desinfectieprogramma's als basis voor een optimale hygiëne bij vervuild wasgoed, in navolging van de RKI-richtlijnen.
 

Wasmachines voor Facility Management

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van Facility Management. In de automaten worden mops en microvezeldoeken standaard voorbereid met reinigingsmiddelen of deinfectans. Ze beschikken ook over huishoudelijke programma's voor de perfecte reiniging van werkkleding.
 

Wasmachines voor wasserettes

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in wasserettes, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om een kassa aan te sluiten.
 

Wasautomaten voor huizen en woningbouw

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in huizen en woningbouw, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's. De apparaten beschikken over huishoudelijke programma's, zijn eenvoudig te bedienen en kunnen op een kassa worden aangesloten.
 

Wasmachines voor textielreiniging

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van textielreiniging.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor beddengoed en het WetCare-systeem voor de behandeling van zeer delicate stoffen (overhemden, kostuums, enz.).
 

Wasautomaten voor was- en strijksalons

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in wasserettes en strijksalons.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L, ProfiLine L Vario- en Profitronic M over een groot aantal programma's voor verschillende soorten textiel die in een wasserette worden aangeboden.
 

Wasmachines voor handwassen

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een handwas.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor de reiniging en het onderhoud van diverse stoffen en kunnen ze zelfs hardnekkige vlekken zoals meel, vet of olie verwijderen.
 

Wasautomaten voor brandweer en hulpdiensten

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van brandweer en hulpdiensten, bijvoorbeeld met speciale programma's voor de optimale behandeling van stofmaskers, brandwerende kleding of chemiepakken. Indien nodig zijn er ook programma's voor thermische en chemothermische desinfectie.
 

Wasmachines voor paardenmanages

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van stoeterijen en paardenstallen, in het bijzonder met speciale programma's voor de perfecte behandeling van paardendekens, zadeldekken en andere wollen dekens.
 

Wasautomaten voor scholen en kinderdagverblijven

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van universiteiten, scholen en kinderdagverblijven, bijvoorbeeld met een groot aantal snelle huishoudelijke programma's voor verschillende toepassingen.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's als basis voor een hygiënische wasbehandeling.
 

Wasmachines voor ziekenhuizen

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van ziekenhuizen.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over programma's die desinfecteren volgens de lijst van het Robert-Koch-instituut in Berlijn als basis voor betrouwbare hygiëneveiligheid.
 

Wasmachines voor de offshore

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op zee. De apparaten zijn zeer robuust en beschikken over programma's voor sterk verontreinigd wasgoed.
 

Wasmachines voor de scheepvaart

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in de scheepvaart. De apparaten zijn zeer robuust en betrouwbaar. Bovendien beschikken ze over een groot aantal programma's voor verschillende toepassingen.
 

Wasmachines voor zelfbedieningsrestaurants

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in zelfbedieningsrestaurants, bijvoorbeeld met een zeer eenvoudige bediening, korte wasprogramma's en speciale voor de branche geschikte programma's.
 

Wasmachines voor de camping

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op kampeerterreinen. Ze kunnen onder andere worden aangesloten op een betaalsysteem, zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een groot aantal huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor sportclubs

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van sportclubs.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor het reinigen van schoenen en allerlei beschermers.
 

Wasmachines voor wellness en sauna's

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen voor Beauty, Wellness en Fitness, die bijvoorbeeld in zwembaden en sauna's van toepassing zijn.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor de behandeling van badstof.
 

Wasmachines voor huishoudelijk gebruik

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van een veeleisend gezin. Ze verenigen professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor artsen- en tandartsenpraktijken

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in praktijken voor artsen en tandartsen. De apparaten beschikken over speciale wasprogramma's als basis voor een hygiënisch betrouwbare behandeling van schorten, handdoeken, onderleggers etc.
 

Wasmachines voor recreatie- en vakantieparken

Deze wasmachines voldoen bijzonder goed aan de eisen van recreatie- en vakantieparken, bijvoorbeeld door de robuuste techniek met zeer korte programma's, een eenvoudige bediening of de optie voor het aansluiten van betaalsystemen.
 

Wasmachines voor instellingen

Deze wasautomaten voldoen bijzonder goed aan de eisen van instellingen. Ze combineren professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
Bovendien is de bediening eenvoudig en ze kunnen, indien nodig, worden aangesloten op betaalsystemen.
 Uitvoering
 
 

Wasautomaten met een schone en een vuile zijde

Deze krachtige machines met scheidingswand creëren een fysieke scheiding tussen de schone en de vuile zijde. Daarmee verschaffen ze de voorwaarden voor de hoogste hygiëne bij de behandeling van infectueus of mogelijk infectueus wasgoed in verzorgings- of verpleeghuizen, ziekenhuizen en commerciële wasserettes, waar mogelijk besmet wasgoed wordt behandeld.
 Verwarming
 
 

Verwarming met stoom direct

Stoom met een druk tot 4 bar kan direct worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt het waswater verwarmd met stoom dat rechtstreeks in de waskuip wordt geleid.
 

Verwarming met stoom indirect

Stoom met een druk tot 10 bar kan indirect worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt de stoom in verwarmingselementen geleid, die op hun beurt het water in de kuip verwarmen.
 

Hybride verwarming

Door de hybride verwarming is het mogelijk om al naar gelang de beschikbaarheid flexibel te wisselen tussen de verwarmingssoorten Stoom (direct) en Elektro.
 

Externe energiebronnen

De wasmachine wordt gevoed met heet water uit een externe bron. Daardoor worden de energiekosten tot een minimum beperkt.
 

Verwarmingssoorten stoom of warm water

Efficiënte verwarming van de machines met stoom of warm water.
 Beladingscapaciteit/trommelvolume
 Kleur front
 Gemak en uitvoering
 

SoftCare-trommel

Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van Miele glijdt het wasgoed over een dun laagje water.
 

Gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0

Optimale verzorging en reiniging dankzij gepatenteerde SoftCare-trommel met nieuw ontworpen wateropvoerlepels.
 

Nauwkeurige automatische beladingsherkenning

Water- en energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de beladingscapaciteit.
 

Automatische beladingsherkenning Plus

Grote besparingen van hulpbronnen en kortere programma's door zeer precieze bepaling van de hoeveelheid wasgoed.
 

Programmeerbare besturing

Naar behoefte: de programmeerbare besturing zorgt voor een perfecte aanpassing aan de individuele behoeften.
 
 

Efficiënte dosering reinigingsmiddel

Voor het gemakkelijk en zuinig doseren zijn er afhankelijk van het soort machine aansluitmogelijkheden voor tot 12 verschillende soorten vloeibaar reinigingsmiddel beschikbaar.
 
 

Te bedienen in meerdere talen

Voorkomt bedieningsfouten: alle instructies en procedures kunnen in verschillende talen worden weergegeven.
 

Automatisch weegsysteem

Is de trommel iets minder vol beladen, dan zullen ook water, stroom en wasmiddel hierop worden aangepast.
 
 

Trommelverlichting

In de perfect verlichte SoftCare-trommel ziet u bij het legen geen kledingstuk meer over het hoofd.
 Interface
 
 Waterafvoer
 

Obstakelvrije waterafvoer

De professionele afvoerklep garandeert een probleemloze afvoer van zelfs grotere verontreinigingen.
 

Afvoerpomp

De ingebouwde afvoerpomp met een maximale opvoerhoogte van 1 meter maakt een eenvoudige afvoer van het waswater mogelijk.
 Wateraansluiting
 

Efficiëntere warmwateraansluiting

Door de aansluiting op een warmwaterkraan bespaart u moeiteloos veel energie en tijd.
Alle filters wissen
Nuttige links
Resultaten: voor 
Gesorteerd op:
PW 6065 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6065 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerklep.

PW 6065 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6065 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerklep.

PW 5065 [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5065 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerklep.

PW 5065 [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5065 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerklep.

PW 5065 [EL LP OS]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5065 [EL LP OS]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 6080 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 6080 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 5064 Mopstar 60 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 6065 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6065 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6065 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6163 [EL WEK - 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 18kW]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasautomaat met weegsokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasautomaat met sokkel, elektrisch verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [D ind. WEK]Hygiënische wasautomaat, stoom (indirect)

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [Dual WEK]Hygiënische wasautomaat, met stoom direct verwarmd

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 5105 Vario [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 5105 Vario [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 5105 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5082 [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerpomp.

PW 5082 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerklep.

PW 6137 [EL MF WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibaar reinigingsmiddel en een intelligent weegsysteem.

PW 6241 [EL - 3N AC 380-415V 50-60Hz 50A 25kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6241 [G]Hygiënische wasautomaat, met gas verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D ind.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D dir.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL - 3N AC 380-415V 50-60A 31kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6321 [G]Hygiënische wasautomaat, met gas verwarmd

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [D ind.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [D dir.]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 5084 Mopstar 80 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5104 Mopstar 100 [EL AV]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5134 Mopstar 130 [EL AV MF - 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 17kW]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule vloeibare reinigingsmiddelen, volgens eisen Facility Management

PW 5134 Mopstar 130 [EL AV WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5136 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met intuïtieve besturing voor een eenvoudige bediening.

PW 5136 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule vloeibaar reinigingsmiddel en eenvoudige, intuïtieve bediening.

PW 5062 [EL LP]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met een zeer kort programma van 49 minuten voor een grote berg wasgoed.

PW 811 [EL WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vloeistofdoseermodule en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 413 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade.

PW 814 [EL WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vloeistofdoseermodule en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 418 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade.

PW 818 [EL WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vloeistofdoseermodule en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 814 [D ind. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [D ind. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 418 Mopstar 180 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade, speciaal voor Facility Management.

PW 811 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [EL WEK MF WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibaar reinigingsmiddel, wasmiddellade en weegsysteem.

PW 811 [D dir. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [D ind. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (indirect)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 413 [EL WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 413 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 413 Self-service [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule v. vloeibare reinigingsmiddelen, speciaal voor Self-Service-t.

PW 814 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 814 [EL WEK WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade, weegsysteem en naar keuze te programmeren besturing.

PW 814 [EL WEK MF WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibaar reinigingsmiddel, wasmiddellade en weegsysteem.

PW 814 [EL red WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met beperkte verwarmingsvermogen en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 418 [EL WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 818 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [EL MF WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vloeistofdoseermodule, weegsysteem en vrij programmeerbare besturing.

PW 818 [D dir. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 811 [EL WEK WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade, weegsysteem en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [EL MF WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vloeistofdoseermodule, weegsysteem en vrij programmeerbare besturing.

PW 413 Mopstar 130 [EL WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade, speciaal voor Facility Management.

PW 413 Mopstar 130 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibare wasmiddelen, speciaal voor Facility Management

PW 814 [D dir. WEK]Wasautomaat, met stoom verwarmd (direct)

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 418 Self-service [HW MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule v. vloeibare reinigingsmiddelen, speciaal voor Self-Service-t.

PW 818 [EL WEK WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade, weegsysteem en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [EL red WEK]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met beperkte verwarmingsvermogen en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 814 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 814 [EL MF WI]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met vloeistofdoseermodule, weegsysteem en vrij programmeerbare besturing.

PW 814 [EL WEK ST]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade, alkalische middelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 418 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 418 Mopstar 180 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met doseermodule voor vloeibare wasmiddelen, speciaal voor Facility Management

PW 818 [EL MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 818 [EL WEK ST]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

met wasmiddellade, alkalische middelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 811 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 811 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 811 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 814 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 814 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 814 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 818 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 818 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 818 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat, elektrisch verwarmd

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

*Geadviseerde verkoopprijs - alle prijzen inclusief BTW
**alle prijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting