Ondersteuning voor productkeuze
 Toepassing
 

Wasmachines voor hotels en restaurants

Deze wasautomaat voldoet aan alle eisen van het hotel- en restaurantwezen.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor optimale reiniging en optimaal onderhoud van keuken-, bed- en tafellinnen en gordijnen.
 

Wasmachines voor verpleeghuizen

Deze wasautomaten voldoen aan alle eisen van verzorgingshuizen.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale desinfectieprogramma's voor een optimale hygiëne bij vervuild wasgoed, in navolging van de RKI-richtlijnen.
 

Wasmachines voor Facility Management

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van Facility Management. In de automaten worden mops en microvezeldoeken standaard voorbereid met reinigingsmiddelen of deinfectans. Ze beschikken ook over huishoudelijke programma's voor de perfecte reiniging van werkkleding.
 

Wasmachines voor wasserettes

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in wasserettes, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's, het gebruiksgemak en de mogelijkheid om een kassa aan te sluiten.
 

Wasautomaten voor huizen en woningbouw

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in huizen en woningbouw, bijvoorbeeld vanwege de robuuste commerciële technologie voor zeer korte wasprogramma's. De apparaten beschikken over huishoudelijke programma's, zijn eenvoudig te bedienen en kunnen op een kassa worden aangesloten.
 

Wasmachines voor textielreiniging

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van textielreiniging.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor beddengoed en het WetCare-systeem voor de behandeling van zeer delicate stoffen (overhemden, kostuums, enz.).
 

Wasautomaten voor was- en strijksalons

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in wasserettes en strijksalons.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L, ProfiLine L Vario- en Profitronic M over een groot aantal programma's voor verschillende soorten textiel die in een wasserette worden aangeboden.
 

Wasmachines voor handwassen

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen die worden gesteld aan een handwas.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor de reiniging en het onderhoud van diverse stoffen en kunnen ze zelfs hardnekkige vlekken zoals meel, vet of olie verwijderen.
 

Wasautomaten voor brandweer en hulpdiensten

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van brandweer en hulpdiensten, bijvoorbeeld met speciale programma's voor de optimale behandeling van stofmaskers, brandwerende kleding of chemiepakken. Indien nodig zijn er ook programma's voor thermische en chemothermische desinfectie.
 

Wasmachines voor paardenmanages

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van stoeterijen en paardenstallen, in het bijzonder met speciale programma's voor de perfecte behandeling van paardendekens, zadeldekken en andere wollen dekens.
 

Wasautomaten voor scholen en kinderdagverblijven

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van universiteiten, scholen en kinderdagverblijven, bijvoorbeeld met een groot aantal snelle huishoudelijke programma's voor verschillende toepassingen.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor een hygiënische wasbehandeling.
 

Wasmachines voor ziekenhuizen

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van ziekenhuizen.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over programma's die desinfecteren volgens de lijst van het Robert-Koch-instituut in Berlijn voor betrouwbare hygiëneveiligheid.
 

Wasmachines voor de offshore

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op zee. De apparaten zijn zeer robuust en beschikken over programma's voor sterk verontreinigd wasgoed.
 

Wasmachines voor de scheepvaart

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in de scheepvaart. De apparaten zijn zeer robuust en betrouwbaar. Bovendien beschikken ze over een groot aantal programma's voor verschillende toepassingen.
 

Wasmachines voor zelfbedieningsrestaurants

Deze wasmachines voldoen aan de eisen in zelfbedieningsrestaurants, bijvoorbeeld met een zeer eenvoudige bediening, korte wasprogramma's en speciale voor de branche geschikte programma's.
 

Wasmachines voor de camping

Deze wasmachines voldoen aan de eisen op kampeerterreinen. Ze kunnen onder andere worden aangesloten op een betaalsysteem, zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een groot aantal huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor sportclubs

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van sportclubs.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor het reinigen van schoenen en allerlei beschermers.
 

Wasmachines voor wellness en sauna's

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen voor Beauty, Wellness en Fitness, die bijvoorbeeld in zwembaden en sauna's van toepassing zijn.
Bovendien beschikken wasautomaten met ProfiLine L-, Profitronic L Vario- en Profitronic M-besturing over speciale programma's voor de behandeling van badstof.
 

Wasmachines voor huishoudelijk gebruik

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen van een veeleisend gezin. Ze verenigen professionele techniek met korte huishoudelijke programma's.
 

Wasmachines voor artsen- en tandartsenpraktijken

Deze wasautomaten voldoen aan de eisen in praktijken voor artsen en tandartsen. De apparaten beschikken over speciale wasprogramma's voor een hygiënisch betrouwbare behandeling van witte jassen, handdoeken, onderlakens, enz.
 Uitvoering
 

Was/droogzuil

Hoge prestatie op een kleine ruimte: voor de was-/droogzuil is minder dan 0,5 vierkante meter nodig.
 

Wasautomaten met een schone en een vuile zijde

Deze krachtige machines met scheidingswand creëren een fysieke scheiding tussen de schone en de vuile zijde. Daarmee verschaffen ze de voorwaarden voor de hoogste hygiëne bij de behandeling van infectueus of mogelijk infectueus wasgoed in verzorgings- of verpleeghuizen, ziekenhuizen en commerciële wasserettes, waar mogelijk besmet wasgoed wordt behandeld.
 Verwarming
 

Verwarmd op gas

Verwarmen op gas biedt vele voordelen, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee.
 

Verwarming met stoom direct

Stoom met een druk tot 4 bar kan direct worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt het waswater verwarmd met stoom dat rechtstreeks in de waskuip wordt geleid.
 

Verwarming met stoom indirect

Stoom met een druk tot 10 bar kan indirect worden gebruikt voor de verwarming. Hierbij wordt de stoom in verwarmingselementen geleid, die op hun beurt het water in de kuip verwarmen.
 

Hybride verwarming

Door de hybride verwarming is het mogelijk om al naar gelang de beschikbaarheid flexibel te wisselen tussen de verwarmingssoorten Stoom (direct) en Elektro.
 

Externe energiebronnen

De wasmachine wordt gevoed met heet water uit een externe bron. Daardoor worden de energiekosten tot een minimum beperkt.
 

Verwarmingssoorten stoom of warm water

Efficiënte verwarming van de machines met stoom of warm water.
 Beladingscapaciteit/trommelvolume
 Kleur front
 Gemak en uitvoering
 

Gepatenteerde SoftCare-trommel*

Vanwege de honingraatstructuur van de SoftCare-trommel van Miele glijdt het wasgoed over een dun laagje water.
Patent: EP 0 935 687 B1Patent: EP 0 935 687 B1
 

Gepatenteerde SoftCare-trommel 2.0

Optimale verzorging en reiniging dankzij gepatenteerde SoftCare-trommel met nieuw ontworpen wateropvoerlepels.
 

Nauwkeurige automatische beladingsherkenning

Water- en energieverbruik wordt automatisch aangepast aan de beladingscapaciteit.
 

Automatische beladingsherkenning Plus

Grote besparingen van hulpbronnen en kortere programma's door zeer precieze bepaling van de hoeveelheid wasgoed.
 

Programmeerbare besturing

Naar behoefte: de programmeerbare besturing zorgt voor een perfecte aanpassing aan de individuele behoeften.
 

De Profitronic M-besturing

Bij de Profitronic M-besturing hebt u standaard de beschikking over een groot aantal vooraf gedefinieerde programma's. Een bijzonder voordeel van deze besturing is de mogelijkheid programmaparameters los van elkaar in te stellen. Daarmee kunt u voldoen aan alle eisen van de wasbehandeling. Bovendien ontvangt de gebruiker via het display informatie over het gekozen programma, zoals de temperatuur of de programmaduur.
 

Efficiënte dosering reinigingsmiddel

Voor het gemakkelijk en zuinig doseren zijn er afhankelijk van het soort machine aansluitmogelijkheden voor tot 12 verschillende soorten vloeibaar reinigingsmiddel beschikbaar.
 

Aansluiting op betaalsysteem

Door de aansluiting op een betaalsysteem kunnen klanten het systeem zelfstandig bedienen.
 

Te bedienen in meerdere talen

Voorkomt bedieningsfouten: alle instructies en procedures kunnen in verschillende talen worden weergegeven.
 

Automatisch weegsysteem

Is de trommel iets minder vol beladen, dan zullen ook water, stroom en wasmiddel hierop worden aangepast.
 

Resttijdweergave

Na de start van het programma wordt de resttijd op het display weergegeven.
 

Trommelverlichting

In de perfect verlichte SoftCare-trommel ziet u bij het legen geen kledingstuk meer over het hoofd.
 Interface
 

Seriële interface RS 232

De seriële interface wordt gebruikt voor communicatie met technische eindapparatuur om gegevens uit te wisselen.
 Waterafvoer
 

Obstakelvrije waterafvoer

De professionele afvoerklep garandeert een probleemloze afvoer van zelfs grotere verontreinigingen.
 

Afvoerpomp

De ingebouwde afvoerpomp met een maximale opvoerhoogte van 1 meter maakt een eenvoudige afvoer van het waswater mogelijk.
 Wateraansluiting
 

Efficiëntere warmwateraansluiting

Door de aansluiting op een warmwaterkraan bespaart u moeiteloos veel energie en tijd.
Alle filters wissen
Nuttige links
Resultaten: voor 
Gesorteerd op:
PW 6065 Vario [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6065 Vario [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerklep.

PW 6065 Vario [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6065 Vario [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerklep.

PW 5065 [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5065 [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerklep.

PW 5065 [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5065 [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten, uitvoering met afvoerklep.

PW 5065 [EL LP OS]Wasautomaat voorlader, elektrisch

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5065 [EL LP OS]Wasautomaat voorlader, elektrisch

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 6080 Vario [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 6080 Vario [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 5064 Mopstar 60 [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 6065 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat voorlader, elektrisch

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6065 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat voorlader, elektrisch

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6065 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat voorlader, elektrisch

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6080 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat voorlader, elektrisch

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 6163 [EL WEK - 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 18kW]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasmachine met weegsokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK UG]Hygiënische wasmachine met sokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasmachine met sokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [D ind. WEK]Hygiënische wasmachine, stoom indirect

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6163 [Dual WEK]Hygiënische wasmachine, stoom direct, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasmachine met weegsokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK UG]Hygiënische wasmachine met sokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasmachine met sokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [D ind. WEK]Hygiënische wasmachine, stoom indirect

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6243 [Dual WEK]Hygiënische wasmachine, stoom direct, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL MF]Hygiënische wasautomaat, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF WI]Hygiënische wasmachine met weegsokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK UG]Hygiënische wasmachine met sokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [EL WEK MF UG]Hygiënische wasmachine met sokkel, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [D ind. WEK]Hygiënische wasmachine, stoom indirect

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 6323 [Dual WEK]Hygiënische wasmachine, stoom direct, elektro

met gescheiden wand voor verzorgings- en verpleeghuizen en ziekenhuizen.

PW 5105 Vario [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerklep.

PW 5105 Vario [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 53 minuten en afvoerpomp.

PW 5105 Vario [EL LP MAR]Wasautomaat voorlader, elektrisch

Bijzondere spanning voor offshore en marine, uitvoering met afvoerpomp.

PW 5082 [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerpomp.

PW 5082 [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij zwenkende eenheid, zeer kort programma van 54 minuten en afvoerklep.

PW 6137 [EL MF WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule voor vloeibaar reinigingsmiddel en een intelligent weegsysteem.

PW 6241 [EL - 3N AC 380-415V 50-60Hz 50A 25kW]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6241 [G]Wasmachine voorlader, gas

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D ind.]Wasmachine voorlader, stoom indirect

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6241 [D dir.]Wasmachine voorlader, stoom direct

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL - 3N AC 380-415V 50-60A 31kW]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met module voor vloeibaar reiningsmiddel en vrij programmeerbare besturing.

PW 6321 [G]Wasmachine voorlader, gas

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [D ind.]Wasmachine voorlader, stoom indirect

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 6321 [D dir.]Wasmachine voorlader, stoom direct

met vrij programmeerbare besturing voor de hoogste flexibiliteit.

PW 5084 Mopstar 80 [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5104 Mopstar 100 [EL AV]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5134 Mopstar 130 [EL AV MF - 3N AC 380-415V 50-60Hz 25A 17kW]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule vloeibare reinigingsmiddelen, volgens eisen Facility Management

PW 5134 Mopstar 130 [EL AV WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal afgestemd op de eisen van Facility Management.

PW 5136 [EL WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met intuïtieve besturing voor een eenvoudige bediening.

PW 5136 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule vloeibaar reinigingsmiddel en eenvoudige, intuïtieve bediening.

PW 5062 [EL LP]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met een zeer kort programma van 49 minuten voor een grote berg wasgoed.

PW 811 [EL WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vloeistofdoseermodule en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 413 [EL WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade.

PW 814 [EL WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vloeistofdoseermodule en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 418 [EL WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade.

PW 818 [EL WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vloeistofdoseermodule en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 814 [D ind. WEK]Wasmachine voorlader, stoom indirect

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [D ind. WEK]Wasmachine voorlader, stoom indirect

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 418 Mopstar 180 [EL WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade, speciaal voor Facility Management.

PW 811 [EL WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [EL WEK MF WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule voor vloeibaar reinigingsmiddel, wasmiddellade en weegsysteem.

PW 811 [D dir. WEK]Wasmachine voorlader, stoom direct

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [D ind. WEK]Wasmachine voorlader, stoom indirect

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 413 [EL WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 413 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 413 Self-service [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule v. vloeibare reinigingsmiddelen, speciaal voor Self-Service-t.

PW 814 [EL WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 814 [EL WEK WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade, weegsysteem en naar keuze te programmeren besturing.

PW 814 [EL WEK MF WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule voor vloeibaar reinigingsmiddel, wasmiddellade en weegsysteem.

PW 814 [EL red WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met beperkte verwarmingsvermogen en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 418 [EL WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 818 [EL WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [EL WEK WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade, weegsysteem en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [EL MF WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vloeistofdoseermodule, weegsysteem en vrij programmeerbare besturing.

PW 818 [D dir. WEK]Wasmachine voorlader, stoom direct

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 811 [EL WEK WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade, weegsysteem en naar keuze te programmeren besturing.

PW 811 [EL MF WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vloeistofdoseermodule, weegsysteem en vrij programmeerbare besturing.

PW 413 Mopstar 130 [EL WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade, speciaal voor Facility Management.

PW 413 Mopstar 130 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule voor vloeibare wasmiddelen, speciaal voor Facility Management

PW 814 [D dir. WEK]Wasmachine voorlader, stoom direct

met wasmiddellade en naar keuze te programmeren besturing.

PW 418 Self-service [HW MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule v. vloeibare reinigingsmiddelen, speciaal voor Self-Service-t.

PW 818 [EL WEK WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade, weegsysteem en naar keuze te programmeren besturing.

PW 818 [EL red WEK]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met beperkte verwarmingsvermogen en wasmiddellade, vrij programmeerbaar.

PW 814 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 814 [EL MF WI]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met vloeistofdoseermodule, weegsysteem en vrij programmeerbare besturing.

PW 814 [EL WEK ST]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade, alkalische middelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 418 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule voor vloeibare reinigingsmiddelen.

PW 418 Mopstar 180 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met doseermodule voor vloeibare wasmiddelen, speciaal voor Facility Management

PW 818 [EL MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met module voor vloeibare reinigingsmiddelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 818 [EL WEK ST]Wasautomaat voorlader, elektrisch

met wasmiddellade, alkalische middelen en vrij programmeerbare besturing.

PW 811 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 811 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 811 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 814 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 814 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 814 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 818 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 818 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

PW 818 [EL SOM WEK MF]Wasautomaat voorlader, elektrisch

speciaal voor mariene eisen, wasmiddellade en doseermodule voor vloeibare reinig

*Geadviseerde verkoopprijs - alle prijzen inclusief BTW
**alle prijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting