ProfiLine

Snel, flexibel en zuinig

In slechts 17 minuten zorgt de ProfiLine voor schoon glas- en vaatwerk. Daarbij is hij ook nog eens bijzonder zuinig. Het energieverbruik ligt nu 11% lager, en het waterverbruik zelfs 19% lager dan voorheen!
Bovendien beschikt het apparaat over een kinderlijk eenvoudige bediening en diverse programma’s en opties voor uiteenlopende vereisten en behoeften.

Naar de producten

Voordelen

Uitermate korte programma's

Is een kort programma met een schitterend resultaat voor u het aller­belangrijkste? Dan is een afwasautomaat uit de ProfiLine-serie voor u de juiste keuze: aansluitingen voor warm water en draaistroom, slimme spoeltechniek en een krachtige verwarmingspomp zorgen voor een optimaal resultaat bij zeer korte programmatijden vanaf slechts 17 mi­nuten. Profiteer van veel innovatieve functies die uw serviesgoed elke dag opnieuw snel weer laten glanzen.

Uw vaatwasser bedienen met uw smartphone

Tijd overhouden voor dingen die echt belangrijk zijn? Geen probleem! Of u nu thuis bent of onderweg - de netwerkfunctie van uw nieuwe ProfiLine-afwasautomaat biedt innova­tieve mogelijkheden om de dynamische dagelijkse routine te voorzien van meer comfort, levenskwaliteit en veiligheid. 
Met behulp van de gratis Miele-apps*, Miele@mobile of MielePro@mobile kunt u altijd en overal met uw apparaat communice­ren, bijvoorbeeld de programmakeuze regelen, de resterende pro­grammaduur opvragen of de vulgraad controleren. Met een paar keer klikken kunt u vaatwastabletten en andere verbruiksartikelen gemakke­lijk bestellen via smartphone of tablet.
 

*Minimaal vereist: Android 4.2+ / iOS 9+

Automatische dosering van vloeibare reinigingsmiddelen

Voor meer comfort en altijd een optimale dosering kan de toevoeging van vloeibare reinigingsmiddelen worden overgelaten aan een externe doseermodule.

Lage verbruikswaarden

Op milieuvriendelijke wijze kosten besparen: de ProfiLine-afwasauto­maten weten te overtuigen met lage verbruikswaarden en staan bekend om hun maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale afwasresultaten moeten worden bereikt met recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en wasmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.

Productoverzicht

PG 8130

Het instapmodel. Bedrijfsafwasautomaat voor grote hoeveelheden glas- en vaatwerk uit de koffiehoek, pantry of spoelkeuken. Acht programma’s zorgen voor veel flexibiliteit. Het korte programma met een programmaduur van slechts 17 minuten maakt in een handomdraai korte metten met grote hoeveelheden vaat. Via WiFiConn@ct en de automatische dosering van vloeibare reinigingsmiddelen regelt de machine veel taken zelf. Hierdoor is de bediening zo eenvoudig mogelijk. Verkrijgbaar als vrijstaand apparaat of als onderbouw- of ingebouwde variant.

Naar de producten

PG 8131 i

De ingebouwde bedrijfsafwasautomaat met een programmaduur van 17 minuten. Kan perfect in elke bestaande keukenopstelling geïntegreerd worden. De binnenverlichting BrilliantLight en de gepatenteerde AutoOpen-droging zorgen voor een uiterst comfortabele bediening.

Naar de producten

PG 8132 SCi XXL

De ingebouwde bedrijfsafwasautomaat met een programmaduur van 17 minuten, maar nu in XXL-uitvoering met een extra hoge spoelruimte. Voor een aanzienlijk grotere beladingscapaciteit en nog grotere hoeveelheden glas- en vaatwerk. Er kunnen maximaal 14 couverts tegelijk worden gereinigd. De gepatenteerde 3D-besteklade+ zorgt bovendien voor perfecte reiniging en droging van het bestek.

Naar de producten

PG 8133 SCVi XXL

De snelle, volledig ingebouwde bedrijfsafwasautomaat. Kan perfect geïntegreerd worden in elegante keukenopstellingen. Ook uitgerust met een XXL-spoelruimte voor een grotere beladingscapaciteit en de gepatenteerde 3D-besteklade+. Aansluiting op WifiConn@ct en de binnenverlichting BrilliantLight behoren eveneens tot de standaarduitrusting.

Naar de producten

Prospekt & Flyer

Brochure

Hier kunt u de brochure met alle informatie over de nieuwe generatie ProfiLine bedrijfsafwasautomaten downloaden.

Naar brochure