Miele Professional

Foodindustrie

Steeds meer bedrijven gebruiken bedrijfskleding. Herkenbaarheid en representativiteit spelen daarbij een rol. Ook veiligheid en hygiëne worden steeds belangrijker. Door aangescherpte hygiëneregels is vaker omkleden noodzakelijk.

Neem contact op

Onze service

Professionals voor professionals. Naast de eersteklas producten kunt u ook rekenen op een perfecte service, uitgevoerd door hooggekwalificeerde technici. U krijgt ondersteuning op het hoogste niveau. Onze technici zijn gecertificeerd, krijgen een uitgebreide opleiding in eigen Miele Academy en permanente bijscholing en training.

Serviceconsultant

Serviceconsultant

Om in te spelen op uw persoonlijke situatie hebben wij een serviceconsultant. Deze consultant kijkt samen met u naar de huidige reinigingsprocessen, om het gebruik van uw machines inzichtelijk te maken.

Service contracts

Serviceovereenkomsten

Regelmatige controles en preventief onderhoud verhogen de bedrijfsveiligheid en bedrijfszekerheid van uw apparatuur en voorkomen onnodige reparaties. Investeer daarom in een regelmatig onderhoud en controle van uw apparaten.

 

Reparations

Reparaties

Wij zijn nooit ver weg. Het landelijk dekkend servicenetwerk zorgt ervoor dat uw regionale technicus altijd in de buurt is en snel kan reageren.