inspired by professionals

Verhalen over textielverzorging

Kijk mee in het leven van professionals die belang hebben bij een goed en efficiënt wasproces.

Lees hier de verhalen

Vaatwassers met tank-spoelsysteem

Schitterend glaswerk zonder napoleren

De nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem en geïntegreerd reverse-osmose-systeem.

Voordeel voor klanten

Perfecte reinigingsresultaten

De nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem van Miele Professional beschikken over specifieke programma's die optimaal zijn afgestemd op alle soorten glas- en vaatwerk en alle maten van verontreiniging. Alle belangrijke parameters (zoals reinigingsduur, temperatuur en waterdruk) zijn al in de fabriek zorgvuldig ingesteld en kunnen ook nog individueel worden aangepast. Zo worden champagneglazen net zo betrouwbaar en behoedzaam gereinigd als borden met aangekoekte etensresten.

Groot bedieningsgemak

De reverse-osmose-installatie wordt naadloos aangestuurd door de vaatwasser, mede door de intuïtieve bediening. Alle ingestelde parameters worden getoond op de heldere touch-display, net als de keuze van het reinigingsprogramma en de weergave van de status van het apparaat. Een snelle en foutloze bediening is op die manier altijd gegarandeerd, zelfs op drukke momenten.

Verschillende doseervarianten

Hoe de bouwkundige omstandigheden ter plekke ook zijn, de nieuwe vaatwassers met tank-spoelsysteem zijn steeds ingesteld op de optimale doseermethode. Afhankelijk van het model zijn er uitvoeringsvarianten verkrijgbaar met ingebouwde doseerpompen en zuiglansen voor externe reinigingsmiddelen en naglans, maar ook zijn er varianten met ingebouwde reservoirs voor reinigingsmiddelen, naglans en doseerpompen. Deze varianten zijn ideaal voor plekken waar geen ruimte is om een externe reservoirs te plaatsen. 

Uitmuntende efficiency en hygiëne

Met behulp van het geïntegreerd reverse-osmose-systeem verkrijgt u perfecte reinigingsresultaten, waarbij handmatig napoleren geheel overbodig is. Zo bespaart u op uw personeelskosten, voorkomt u kostbare glasbreuk en biedt u uw gasten bovendien de hoogste mate aan hygiëne. Nog meer voordelen biedt de functie WaterEco: de vaatwasser kan zo ingesteld worden dat de tank voor de eerste keer gevuld wordt met leidingwater en dat ook in de naspoelfase leidingwater in plaats van osmosewater wordt gebruikt. Zo wordt de efficiency nog eens verhoogd, bijvoorbeeld bij het reinigen van spoelgoed dat niet zo gevoelig is voor vlekken zoals serviesgoed.

Productoverzicht

PG 8164

De PG 8164 BRILLIANTcompact is de glazenspecialist van de vaatwassers met tank-spoelsysteem. Het apparaat zorgt voor glanzende resultaten en is door de compacte uitvoering perfect geschikt voor gebruik in het bargedeelte. Het kortste programma duurt slechts 56 seconden en kan een capaiceit aan van 1280 glazen per uur.

Meer weten over dit product

PG 8165

De PG 8165 UNIVERSALcompact is overal inzetbaar, zowel voor het reinigen van glaswerk als voor het wassen van borden en ander serviesgoed. Omdat het apparaat niet zo hoog is, is het perfect geschikt voor gebruik in het bargedeelte.Het kortste programma duurt slechts 71 seconden en de maximale reinigingscapaciteit ligt bij 1800 glazen of 900 borden per uur.

Meer weten over dit product

PG 8166

De PG 8166 UNIVERSAL is de allrounder en kan overal worden ingezet waar in zeer korte tijd veel serviesgoed moet worden gereinigd, zoals bij zorginstellingen, bedrijfsrestaurants, horeca en cateringbedrijven. Het apparaat overtuigt door de specifieke programma's en de uitstekende reinigingsresultaten bij servies, pannen, glazen of bestek. Het kortste programma duurt slechts 71 seconden en de maximale reinigingsprestatie is 900 borden per uur. 

Meer weten over dit product

PG 8169

De PG 8169 UNIVERSALplus is geschikt voor het reinigen van groot vaatwerk, zoals dienbladen, voor in de branche horeca, cateringbedrijven, bakkerijen en slagerijen. Het apparaat overtuigt met een kort programma van slechts 71 seconden en een maximale reinigingscapaciteit van 900 borden per uur.

Meer weten over dit product

Accessoires

Accessoires voor een perfect reinigingsresultaat

Met de accessoires van Miele Professional integreert u de reinigingsprocessen van vaatwassers in een smetteloze, efficiënte organisatie, ook in situaties waarin u minder ruimte hebt.

  • rekken en rekkensets voor glazen
  • rekken voor bestek
  • rekken voor borden en kopjes 
  • universele en bistrorekken 
  • rekken voor dienbladen en rails
Naar accessoires

System4Shine

Vaatwassers

Vaatwassers van Miele Professional bieden iedereen de passende prestaties voor uw specifieke eisen: van de vaatwassers met verswatersysteem voor de hoogste eisen aan de spoeltechniek via bijzonder snelle ondertafelapparaten met tank-spoelsysteem tot aan doorschuif-vaatwassers voor grote processen in de horeca.

Accessoires

Met het buitengewoon brede assortiment aan rekken en inzetten is het mogelijk om een groot aantal serviesgoed betrouwbaar en doeltreffend in de sproeivakken van de vaatwasser te plaatsen. Voor optimale reinigingsresultaten dragen ook de accessoires bij aan een ongecompliceerde waterbehandeling, verschillende onderbouwen maken een moeiteloze integratie in alle werkprocessen mogelijk.

Spoelmiddelen

De  reinigingsmiddelen en glansspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal bedoeld voor de vaatwassers van Miele Professional. Met de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling verlopen de spoelprocessen zeer effectief, passen ze perfect bij de machines en bespaart u op het verbruik.

Service

Met een uitgebreid netwerk van technici kan Service Professional van Miele zeer snel reageren, met een snelle service ter plaatse en onderhoudsovereenkomsten naar wens. De ervaren vakmensen van Miele helpen u bovendien bij de keuze en configuratie van machines en accessoires.