Holland2stay en Miele Professional sluiten meerjarencontract af

21 november 2016

Holland2stay heeft onlangs met Miele Professional een meerjarencontract afgesloten voor het inrichten van wasserettes op verschillende woonlocaties van Holland2stay. Zjef Bogers, eigenaar van Holland2stay, en Rik van Viegen, accountmanager Miele Professional, ondertekenden op de thuisbasis van PSV het contract, waarmee de levering van professionele was- en droogautomaten én het onderhoud van het totale machinepark werden bezegeld.

Holland2stay biedt (internationale) studenten en young professionals luxe en betaalbare woonruimte. Het aanbod bestaat uit meer dan 2.700 zelfstandige woningen. Alle locaties zijn centraal en aantrekkelijk gelegen in de meest bruisende steden van Nederland, namelijk Amsterdam, Rotterdam, Delft, Eindhoven, Den Bosch en Utrecht. In 2017 en 2018 breidt Holland2Stay haar woningaanbod in meer steden uit en komen er meer dan 3.000 woningen bij in steden als Leiden, Breda, Groningen en Arnhem. Bovendien wordt het woningaanbod van Holland2stay in bestaande steden uitgebreid.

Miele Professional, fabrikant van bedrijfsapparatuur en systeemaanbieder voor professionele oplossingen, heeft op alle locaties van Holland2stay de wasserettes compleet ingericht met professionele wasautomaten, drogers en een online betaalsysteem met reserveringsmogelijkheid. 

Uw contactpersoon


pers@miele.nl

Bijpassende afbeeldingen

Beschrijving Download
Persbericht_Holland2stay

Zjef Bogers, eigenaar van Holland2stay, en Rik van Viegen, accountmanager Miele Professional, ondertekenden op de thuisbasis van PSV een meerjarencontract.