11Persberichten
Miele Professional tankspoeler
24 september 2019 

Miele lanceert nieuwe vaatwassers voor de horeca

De nieuwe vaatwassers met tankspoelsysteem van Miele zorgen ervoor dat afwassen in de horeca nog makkelijker wordt. De nieuwe bediening met touch display zorgt ervoor dat de horecamedewerker met één druk op de knop de afwas kan doen. Tijdens de beurs Gastvrij in Ahoy Rotterdam presenteert Miele deze nieuwe serie tankspoelers (stand 5.101).

Lees meer
Miele Executive Board
27 augustus 2019 

Miele Groep meldt een omzetstijging van 1,5% en intensiveert investeringen in toekomstgerichte gebieden

Ondanks een wereldwijd aanzienlijk afgekoelde conjunctuur en een stevige toename van de concurrentie is de Miele Groep opnieuw gegroeid. De wereldwijde marktleider op het gebied van premium huishoudelijke apparatuur realiseerde een omzet van € 4,16 miljard in het boekjaar 2018/19, dat op 30 juni 2019 afliep. Dit komt neer op een stijging van 1,5%.

Lees meer
Miele Powerwash MartyMarn 5
18 juli 2019 

Miele doet de was van Lowlands-bezoekers

Zijn we er al klaar voor? Met nog een paar weken te gaan, start de voorpret voor het festival van het jaar: Lowlands. Donderdag 15 augustus begint de 27e editie van het driedaagse festival in Biddinghuizen waar zo’n 60.000 bezoekers op afkomen. En ja: een goede voorbereiding is het halve werk. Maar nee: dit is niet de honderdste festival-checklist. Die kennen we inmiddels wel. Daarom heeft Miele de drie beste Lowlands-hacks op een rij gezet om zeker te zijn van een doorgedraaid én vlekkeloos festival. Komt’ie!

Lees meer
Miele Professional Lopital
6 juni 2019 

Miele Professional sluit samenwerkingsovereenkomst met Lopital

Miele Professional kondigt een nieuwe samenwerking aan met Lopital, de toonaangevende specialist in sanitaire, medische en revalidatie hulpmiddelen in de zorg. Door deze samenwerking kan er een betere oplossing worden geboden aan gezamenlijke klanten als het gaat om bedpanspoelers.

Lees meer
Miele_opent_winkel
4 juni 2019 persbericht

Miele opent Experience Center in hartje Amsterdam

Vianen, 4 juni 2019 – Miele opent een Experience Center in het centrum van Amsterdam, waar bezoekers het uitgebreide aanbod van Miele kunnen ervaren. De inbouw-keukenapparaten van Miele’s nieuwste Generatie 7000 serie staan er centraal. Alle zintuigen komen aan bod: van dagelijkse kook- en bakdemonstraties tot workshops met professionele chefs, waaronder Onno Kokmeijer van Restaurant Ciel Bleu**. Ook de vertrouwde was- en droogautomaten en stofzuigers van Miele ontbreken niet. Het Miele Experience Center is gevestigd aan de Van Baerlestraat 42 en is 7 dagen per week geopend.

Lees meer
21 mei 2019 

Miele introduceert next level koken

Miele lanceert de Dialog oven in Nederland: een intelligente oven die de toekomst van het koken volledig zal veranderen. De oven gebruikt als eerste ter wereld een technologie waarmee gerechten worden bereid die niet met een gewone oven gemaakt kunnen worden. Dit is next level koken voor alle kookliefhebbers. 

Lees meer
27 maart 2019 

Miele built-ins continue to rake in design prizes

14 is now the proud number of design prizes which Miele has been awarded since the beginning of this year. After seven iF product design awards, the company was called up again seven times at the 'Red Dot Award: Product Design 2019'. Five awards refer to the new Generation 7000 built-in appliances alone, which are due for launch in May.

Lees meer
12 maart 2019 

Miele lanceert nieuwe zuinige wasmachines voor verschillende professionele doelgroepen

De Kleine Geweldenaars van Miele zijn een begrip als het gaat om professionele wasmachines. Deze nieuwe serie is voor de professionele wasmarkt een hele andere tak van sport als het gaat om duurzaamheid. Ze verbruiken veel minder energie en water en significant minder reinigingsmiddelen. De levensduur van deze apparaten is 1,5 keer zo lang als die van de vorige generatie. De nieuwe serie Kleine Geweldenaars wordt gelanceerd tijdens de Zorgtaal beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer
Persbericht Kleine Geweldenaars 2019
12 maart 2019 

Miele lanceert compleet nieuwe serie van compacte zuinige wasmachines en bedpanspoelers voor de zorgsector

De Kleine Geweldenaars van Miele zijn een begrip als het gaat om professionele wasmachines. Deze nieuwe serie is voor de professionele wasmarkt een hele andere tak van sport als het gaat om duurzaamheid. Ze verbruiken veel minder energie en water en significant minder reinigingsmiddelen. De levensduur van deze apparaten is 1,5 keer zo lang als die van de vorige generatie. De nieuwe serie Kleine Geweldenaars en de bedpanspoelers worden gelanceerd tijdens de Zorgtaal beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer
19 februari 2019 

Miele bezorgt schone was aan huis

Miele lanceert Miele Laundry Club, een wasservice die de was van klanten gratis ophaalt en binnen 48 uur perfect schoon en gestreken weer thuisbezorgt. De wasservice is op dit moment beschikbaar in Amsterdam en zal naar verwachting later dit jaar naar andere steden worden uitgebreid.

Lees meer
Persbericht G7000 teaser
5 februari 2019 

Generation 7000: Miele launches completely new range of built-in appliances

With its Generation 7000, Miele is renewing its entire product range of built-in kitchen appliances, from ovens and hob units to steam ovens, coffee machines through to dishwashers. Aesthetically, Generation 7000 with its four new design lines offers inspiration for virtually every interior design style. A further benefit is the ease with which the new Miele appliances help their users to attain culinary excellence. With its Generation 7000, Miele is introducing nearly 3,000 model versions worldwide. The new range comes under starter's orders in May 2019.

Lees meer