Miele Executive Board27 augustus 2019 

Miele Groep meldt een omzetstijging van 1,5% en intensiveert investeringen in toekomstgerichte gebieden

Ondanks een wereldwijd aanzienlijk afgekoelde conjunctuur en een stevige toename van de concurrentie is de Miele Groep opnieuw gegroeid. De wereldwijde marktleider op het gebied van premium huishoudelijke apparatuur realiseerde een omzet van € 4,16 miljard in het boekjaar 2018/19, dat op 30 juni 2019 afliep. Dit komt neer op een stijging van 1,5%.

Lees meer
Miele Powerwash MartyMarn 518 juli 2019 

Miele doet de was van Lowlands-bezoekers

Zijn we er al klaar voor? Met nog een paar weken te gaan, start de voorpret voor het festival van het jaar: Lowlands. Donderdag 15 augustus begint de 27e editie van het driedaagse festival in Biddinghuizen waar zo’n 60.000 bezoekers op afkomen. En ja: een goede voorbereiding is het halve werk. Maar nee: dit is niet de honderdste festival-checklist. Die kennen we inmiddels wel. Daarom heeft Miele de drie beste Lowlands-hacks op een rij gezet om zeker te zijn van een doorgedraaid én vlekkeloos festival. Komt’ie!

Lees meer
Miele Professional Lopital6 juni 2019 

Miele Professional sluit samenwerkingsovereenkomst met Lopital

Miele Professional kondigt een nieuwe samenwerking aan met Lopital, de toonaangevende specialist in sanitaire, medische en revalidatie hulpmiddelen in de zorg. Door deze samenwerking kan er een betere oplossing worden geboden aan gezamenlijke klanten als het gaat om bedpanspoelers.

Lees meer
Miele_opent_winkel4 juni 2019 

Miele opent Experience Center in hartje Amsterdam

Vianen, 4 juni 2019 – Miele opent een Experience Center in het centrum van Amsterdam, waar bezoekers het uitgebreide aanbod van Miele kunnen ervaren. De inbouw-keukenapparaten van Miele’s nieuwste Generatie 7000 serie staan er centraal. Alle zintuigen komen aan bod: van dagelijkse kook- en bakdemonstraties tot workshops met professionele chefs, waaronder Onno Kokmeijer van Restaurant Ciel Bleu**. Ook de vertrouwde was- en droogautomaten en stofzuigers van Miele ontbreken niet. Het Miele Experience Center is gevestigd aan de Van Baerlestraat 42 en is 7 dagen per week geopend.

Lees meer

Beurzen

Datum Beurs Plaats Informatie
9 - 14 april 2020 EuroCucina
Milaan Bekijk website