21 mei 2019 

Miele introduceert next level koken

Miele lanceert de Dialog oven in Nederland: een intelligente oven die de toekomst van het koken volledig zal veranderen. De oven gebruikt als eerste ter wereld een technologie waarmee gerechten worden bereid die niet met een gewone oven gemaakt kunnen worden. Dit is next level koken voor alle kookliefhebbers. 

Lees meer
Persbericht Kleine Geweldenaars 201912 maart 2019 

Miele lanceert compleet nieuwe serie van compacte zuinige wasmachines en bedpanspoelers voor de zorgsector

De Kleine Geweldenaars van Miele zijn een begrip als het gaat om professionele wasmachines. Deze nieuwe serie is voor de professionele wasmarkt een hele andere tak van sport als het gaat om duurzaamheid. Ze verbruiken veel minder energie en water en significant minder reinigingsmiddelen. De levensduur van deze apparaten is 1,5 keer zo lang als die van de vorige generatie. De nieuwe serie Kleine Geweldenaars en de bedpanspoelers worden gelanceerd tijdens de Zorgtaal beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer
12 maart 2019 

Miele lanceert nieuwe zuinige wasmachines voor verschillende professionele doelgroepen

De Kleine Geweldenaars van Miele zijn een begrip als het gaat om professionele wasmachines. Deze nieuwe serie is voor de professionele wasmarkt een hele andere tak van sport als het gaat om duurzaamheid. Ze verbruiken veel minder energie en water en significant minder reinigingsmiddelen. De levensduur van deze apparaten is 1,5 keer zo lang als die van de vorige generatie. De nieuwe serie Kleine Geweldenaars wordt gelanceerd tijdens de Zorgtaal beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer
19 februari 2019 

Miele bezorgt schone was aan huis

Miele lanceert Miele Laundry Club, een wasservice die de was van klanten gratis ophaalt en binnen 48 uur perfect schoon en gestreken weer thuisbezorgt. De wasservice is op dit moment beschikbaar in Amsterdam en zal naar verwachting later dit jaar naar andere steden worden uitgebreid.

Lees meer

Beurzen

Datum Beurs Plaats Informatie
9 - 14 april 2020 EuroCucina
Milaan Bekijk website