Miele Professional Lopital6 juni 2019 

Miele Professional sluit samenwerkingsovereenkomst met Lopital

Miele Professional kondigt een nieuwe samenwerking aan met Lopital, de toonaangevende specialist in sanitaire, medische en revalidatie hulpmiddelen in de zorg. Door deze samenwerking kan er een betere oplossing worden geboden aan gezamenlijke klanten als het gaat om bedpanspoelers.

Lees meer
Miele_opent_winkel4 juni 2019 

Miele opent Experience Center in hartje Amsterdam

Vianen, 4 juni 2019 – Miele opent een Experience Center in het centrum van Amsterdam, waar bezoekers het uitgebreide aanbod van Miele kunnen ervaren. De inbouw-keukenapparaten van Miele’s nieuwste Generatie 7000 serie staan er centraal. Alle zintuigen komen aan bod: van dagelijkse kook- en bakdemonstraties tot workshops met professionele chefs, waaronder Onno Kokmeijer van Restaurant Ciel Bleu**. Ook de vertrouwde was- en droogautomaten en stofzuigers van Miele ontbreken niet. Het Miele Experience Center is gevestigd aan de Van Baerlestraat 42 en is 7 dagen per week geopend.

Lees meer
21 mei 2019 

Miele introduceert next level koken

Miele lanceert de Dialog oven in Nederland: een intelligente oven die de toekomst van het koken volledig zal veranderen. De oven gebruikt als eerste ter wereld een technologie waarmee gerechten worden bereid die niet met een gewone oven gemaakt kunnen worden. Dit is next level koken voor alle kookliefhebbers. 

Lees meer
12 maart 2019 

Miele lanceert nieuwe zuinige wasmachines voor verschillende professionele doelgroepen

De Kleine Geweldenaars van Miele zijn een begrip als het gaat om professionele wasmachines. Deze nieuwe serie is voor de professionele wasmarkt een hele andere tak van sport als het gaat om duurzaamheid. Ze verbruiken veel minder energie en water en significant minder reinigingsmiddelen. De levensduur van deze apparaten is 1,5 keer zo lang als die van de vorige generatie. De nieuwe serie Kleine Geweldenaars wordt gelanceerd tijdens de Zorgtaal beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Lees meer

Beurzen

Datum Beurs Plaats Informatie
9 - 14 april 2020 EuroCucina
Milaan Bekijk website