Eerste gezamenlijke marktoptreden van Miele en Steelco

23 november 2017

Aanbod van omvangrijker en hoogwaardiger product- en servicepakket.

Op 13 november 2017 waren Miele en haar nieuwe dochteronderneming Steelco voor het eerst gezamenlijk vertegenwoordigd op de MEDICA in Düsseldorf. De MEDICA is wereldwijd de grootste en belangrijkste beurs voor medische techniek. Tijdens een gesprek met de pers gingen Dr. Markus Miele en Steelco-oprichter en CEO Ottorino Casonato in op de achtergronden van de samenwerking, die in juni werd aangekondigd.

"Door beide ondernemingen samen te voegen kunnen we onze klanten een nog omvangrijker en hoogwaardiger product- en servicepakket bieden", meldde Dr. Markus Miele, directielid en mede-eigenaar van de Miele Groep. "Wij willen ziekenhuizen, praktijken, laboratoria en de farmaceutische branche sneller, flexibeler en individueler bedienen dan elke andere aanbieder", vulde hij aan.

Oprichter en CEO Ottorino Casonato onderstreepte de overeenkomsten tussen Miele en Steelco: "Beide bedrijven zijn familieondernemingen, met kwaliteit als belangrijkste uitgangspunt. Bovendien zijn we wereldwijd toonaangevende aanbieders van reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparatuur, die beide hun eigen sterke kanten hebben en elkaar uitstekend aanvullen".

Nicoletta Casonato, hoofd van de farmaceutische afdeling van Steelco, presenteerde op de beurs de product-highlights. Als bijzondere en klantgerichte innovatie toonde zij een reinigingsinstallatie voor medische instrumenten. Met gescheiden kamers voor het reinigen en drogen kunnen de instrumenten extra snel en ruimtebesparend worden behandeld. 

Bijpassende afbeeldingen

Beschrijving Download

Dr. Markus Miele geeft tijdens de persconferentie op de vakbeurs Medica aan dat de alliantie het mogelijk maakt een nog omvangrijker en hoogwaardiger product- en servicepakket aan te bieden.

High Resolution JPG