Miele doet de was van Lowlands-bezoekers

18 juli 2019

Warmdraaien voor het laatste rondje op Lowlands

Zijn we er al klaar voor? Met nog een paar weken te gaan, start de voorpret voor het festival van het jaar: Lowlands. Donderdag 15 augustus begint de 27e editie van het driedaagse festival in Biddinghuizen waar zo’n 60.000 bezoekers op afkomen. En ja: een goede voorbereiding is het halve werk. Maar nee: dit is niet de honderdste festival-checklist. Die kennen we inmiddels wel. Daarom heeft Miele de drie beste Lowlands-hacks op een rij gezet om zeker te zijn van een doorgedraaid én vlekkeloos festival. Komt’ie!

Lever je vuile was in!

We beginnen met een gouden tip om de maandag ná het festival net wat makkelijker te maken. Zorg dat je wat muntjes of cash overhoudt; want voor het eerst in de geschiedenis van Lowlands kunnen bezoekers hun vieze festivalkleding op maandagochtend inleveren bij de Miele Laundry Club. Voor 25 euro (of acht muntjes) heb je drie kilo minder om over die beruchte brug te sjouwen en je kleding wordt gewassen, gedroogd en gestreken bij je thuis afgeleverd: win/win!

Het beste alternatief voor de campingdouche: de Miele PowerWash

Campingdouches: vies, lange rijen & lauw water. Miele lost het voor je op in de inmiddels legendarische PowerWash, waarin je je oksels schoon danst tijdens het beste feestje van Lowlands. Let wel: de ruimte in elk wasrondje is beperkt en iedere LL-bezoeker weet: dit wil je niet missen! Tip: word buurtbewoner! Iedereen die zijn tent in de buurt van de PowerWash opzet (de Splashzone), krijgt tussen 10:00 en 11:00u voorrang op andere bezoekers.

Appen met de Miele waslijn

Biertje over je favoriete festivalshirt? Doorweekt van het zweet de Alpha uit? Of praktische vragen over de PowerWash? App met de Miele Waslijn via 06-29142647. Er wordt ook op DM’s via Instagram of Facebook messenger gereageerd. Opgelet: sommige binnenkomende berichten worden beloond met voorrang in de rij! De Miele Waslijn is vanaf 31 juli t/m 19 augustus tussen 10:00 en 18.00u bereikbaar. 

Uw contactpersoon


pers@miele.nl