Miele lanceert nieuwe zuinige wasmachines voor verschillende professionele doelgroepen

12 maart 2019

Vianen, 12 maart 2019 – De Kleine Geweldenaars van Miele zijn een begrip als het gaat om professionele wasmachines. Deze nieuwe serie is voor de professionele wasmarkt een hele andere tak van sport als het gaat om duurzaamheid. Ze verbruiken veel minder energie en water en significant minder reinigingsmiddelen. De levensduur van deze apparaten is 1,5 keer zo lang als die van de vorige generatie. De nieuwe serie Kleine Geweldenaars wordt gelanceerd tijdens de Zorgtaal beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Bediening op afstand

De gemakkelijke bediening via touchdisplay doet denken aan een smartphone. De wasprogramma’s worden aangegeven via simpele symbolen en er kan door het menu worden geswiped. De machines kunnen op afstand instructies krijgen via de MielePro@mobile-app. En deze app geeft inzicht welke apparaten in gebruik zijn en of er voldoende wasmiddel aanwezig is. Daarnaast kunnen betaal- en doseersystemen eenvoudig worden aangesloten en zorgt voor een makkelijkere afhandeling van de meest uiteenlopende dagelijkse taken.

Voor elke eis een passende oplossing

De nieuwe serie Kleine Geweldenaars kan ieder wasgoed aan, hoe zwaar vervuild ook. Verspreiding van infecties voorkomen? In de zorg gelden de allerhoogste eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Door de desinfectieprogramma’s voldoet de Kleine Geweldenaars moeiteloos aan de hoogste eisen. Wasgoed met vet of olie? Speciaal voor de horeca ontwikkelde Miele speciale modellen van de Kleine Geweldenaar met een siliconen manchet die hier tegen bestand is. Iedere horecaondernemer kan zelf een aantal standaardprogramma’s voorprogrammeren, zodat iedere medewerker het apparaat eenvoudig kan bedienen.

De basis voor het succes

De innovatieve productkenmerken en programma´s van de Kleine Geweldenaars zijn op de behoeften toegesneden om het dagelijkse werk van iedere doelgroep een stuk makkelijker te maken. Wie zich over de was het hoofd niet meer hoeft te breken, kan zich volledig concentreren op zijn core business. De nieuwe Kleine Geweldenaars zijn in iedere branche de basis voor succes.

Downloaden als PDF
Uw contactpersoon


marketing@miele.nl

Bijpassende afbeeldingen

Beschrijving Download

De nieuwe "Kleine Geweldenaars" van Miele Professional
Veel ruimte voor het wasgoed op een klein oppervlak: een wasmachine en droger van de nieuwe generatie “Kleine Geweldenaars”. (Foto: Miele)

High Resolution JPG