Miele Nederland Official Supplier van PSV

Miele Nederland verbindt zich als Official Supplier aan PSV. Het premium merk wordt de officiële waspartner van PSV en verzorgt daarnaast keukenapparatuur in het Philips Stadion en op de PSV Campus.

Immer Besser voor Miele en PSV
Miele staat voor kwaliteit, duurzaamheid, perfect resultaat en ontwikkeling. Die kernwaarden staan ook centraal in de samenwerking met PSV. Waar PSV zich richt op talent en topprestaties, richt Miele zich op technische innovatie en het bieden van de beste oplossingen voor klanten. Als Official Supplier van PSV zorgt Miele voor wasmachines die ontworpen zijn om langdurig topprestaties te leveren. Het resultaat zijn perfect schoon gewassen tenues; een voorwaarde voor het leveren van de beste prestatie op het veld.

Doeltreffende samenwerking
“PSV en Miele zijn partners die elkaar versterken en uitdagen wanneer de beste prestaties geleverd moeten worden”, zegt Stefan Verhoeven, Managing Director van Miele Nederland. Ieder op hun eigen veld, maar sámen de verbinding zoeken en elkaar versterken. We hebben elkaar gevonden in onze gezamenlijke drive en ambitie om elke dag beter te worden.”

Topsportklimaat
Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV sluit zich hierbij aan: “Miele Nederland en PSV vinden elkaar in de gedeelde ambitie om in een professionele omgeving op het hoogste niveau te presteren. De samenwerking tussen Miele en PSV zorgt voor een impuls aan het streven van PSV naar een topsportklimaat met professionaliteit op en rond het veld.”

Over Miele
Miele is 's werelds toonaangevende fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten op het gebied van koken, bakken stomen, koelen en vriezen, koffie zetten, afwassen, wassen, drogen, strijken en stofzuigen. Deze line-up wordt aangevuld met vaatwassers, wasmachines en wasdrogers voor commercieel gebruik, evenals reinigings-, desinfectie- en sterilisatieapparaten voor medische instellingen en laboratoria (Miele Professional). Het in 1899 opgerichte Miele heeft acht productievestigingen in Duitsland en een fabriek in Oostenrijk, Tsjechië, China en Roemenië. Evenals twee fabrieken van Mieles’ Italiaanse dochteronderneming in medische technologie Steelco. De omzet in het boekjaar 2021 van Miele Group bedroeg ongeveer € 4,84 miljard, en met een marktaandeel buiten Duitsland van ca. 71%. Miele is vertegenwoordigd met verkoopmaatschappijen en via importeurs in bijna 100 landen. Over de hele wereld heeft het familiebedrijf (nu in de vierde generatie) ongeveer 22.000 medewerkers in dienst, waarvan 11.400 in Duitsland. Daarnaast heeft het A-merk wereldwijd een trouwe schare fans opgebouwd. Het hoofdkantoor is gevestigd h in Gütersloh in Noordrijn-Westfalen. Meer informatie op miele.nl.

Uw contactpersoon