Miele Professional sluit samenwerkingsovereenkomst met Lopital

6 juni 2019

Vianen, 6 juni 9 – Miele Professional kondigt een nieuwe samenwerking aan met Lopital, de toonaangevende specialist in sanitaire, medische en revalidatie hulpmiddelen in de zorg. Door deze samenwerking kan er een betere oplossing worden geboden aan gezamenlijke klanten als het gaat om bedpanspoelers.

“In maart hebben wij bij Miele Professional nieuwe bedpanspoelers geïntroduceerd voor betrouwbare en hygiënische reinigings- en desinfectieresultaten. Door deze aanvullingen aan ons assortiment en met de samenwerking met Lopital denken wij nog beter aan de wensen en behoeften voor de totale zorgsector te kunnen voldoen”, aldus Okke Vaassen, Head of Sales Miele Professional. “We verwelkomen Lopital van harte binnen de Miele-familie”.

Over Lopital

Lopital ontwikkelt, produceert en verkoopt  al meer dan 40 jaar hygiëne- en transferoplossingen voor de zorg en speelt in op de dagelijkse zorgbehoeftes. Naast bedpanspoelers geven zij advies over tilliften, douchebrandcards, douche-toiletstoelen en snoezelbaden.. “We zijn heel erg blij met deze nieuwe samenwerking” zegt Cees van Dam, directeur van Lopital. “Onze zorgklanten vragen om specifieke ondersteuning en elke ruimte vraagt om specifieke hulpmiddelen. Samen met Miele kunnen we de totaalleverancier zijn die we altijd al zijn geweest. Deze samenwerking biedt niet alleen nieuwe mogelijkheden voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers”.

Vanaf 1 juni is Lopital officieel distributeur voor de Miele-bedpanspoelers.

Downloaden als PDF
Uw contactpersoon


marketing@miele.nl