Miele lanceert compleet nieuwe serie van compacte zuinige wasmachines en bedpanspoelers voor de zorgsector

12 maart 2019

Vianen, 12 maart 2019 – De Kleine Geweldenaars van Miele zijn een begrip als het gaat om professionele wasmachines. Deze nieuwe serie is voor de professionele wasmarkt een hele andere tak van sport als het gaat om duurzaamheid. Ze verbruiken veel minder energie en water en significant minder reinigingsmiddelen. De levensduur van deze apparaten is 1,5 keer zo lang als die van de vorige generatie. De nieuwe serie Kleine Geweldenaars en de bedpanspoelers worden gelanceerd tijdens de Zorgtaal beurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Bediening op afstand

De gemakkelijke bediening via touchdisplay doet denken aan een smartphone. De wasprogramma’s worden aangegeven via simpele symbolen en er kan door het menu worden geswiped. De machines kunnen op afstand instructies krijgen via de MielePro@mobile-app. En deze app geeft inzicht welke apparaten in gebruik zijn en of er voldoende wasmiddel aanwezig is. Daarnaast kunnen doseersystemen eenvoudig worden aangesloten en zorgt voor een makkelijkere afhandeling van de meest uiteenlopende dagelijkse taken.

Voor elke eis een passende oplossing

De nieuwe serie Kleine Geweldenaars kan ieder wasgoed aan, hoe zwaar vervuild ook. Verspreiding van infecties voorkomen? In de zorg gelden de allerhoogste eisen op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Door de desinfectieprogramma’s voldoet de Kleine Geweldenaars moeiteloos aan de hoogste eisen.

Miele als totaal aanbieder door nieuwe bedpanspoelers aan te bieden

Als hygiënespecialist voor de zorg introduceert Miele ook nieuwe bedpanspoelers voor snelle en betrouwbare reinigings- en desinfectieresultaten. De bedpanspoelers kunnen eenvoudig worden bediend door snelkeuzetoetsen en de deuren kunnen met behulp van een voetschakelaar worden geopend en gesloten.
“Door deze aanvullingen aan ons assortiment denken wij nog beter aan de wensen en behoeften voor de totale zorgsector te voldoen. We bieden nu een completer aanbod van reinigingsapparatuur. We zien dat cliënten van zorginstellingen naast kwalitatief goede verzorging ook andere randvoorwaarden stellen aan een zorgaanbieder. Door de vernieuwde Kleine Geweldenaars en bedpanspoelers van Miele kunnen zorginstellingen zich positief onderscheiden op het gebied van hygiëne, textielreiniging en duurzaamheid,” aldus Okke Vaassen, Head of Sales Miele Professional.

Download incl. media (zip)
Uw contactpersoon


marketing@miele.nl

Bijpassende afbeeldingen

Beschrijving Download
Persbericht Kleine Geweldenaars 2019

Veel ruimte voor het wasgoed op een klein oppervlak: een wasmachine en droger van de nieuwe generatie “Kleine Geweldenaars”. Op een oppervlak van een halve vierkante meter zorgen deze apparaten al binnen 49 minuten voor schoon en binnen 38 minuten voor droog wasgoed. (Foto: Miele)

High Resolution JPG