De kwaliteit van Miele Professional

Kwaliteit waarop men kan vertrouwen. Apparaten van Miele Professional worden ontwikkeld door de ingenieurs van Miele en de zorgvuldig geselecteerde onderdelen worden overwegend in onze eigen fabrieken in Duitsland en Europa gemaakt. Duitse engineering betekent voor ons vooral dat we de details uiterst serieus nemen. Zelfs voor kleine verbeteringen doen we grote inspanningen.

Zo kunnen we, zoals geen ander in deze bedrijfstak, een lange levensduur van onze producten en 100% kwaliteit garanderen, in alles wat we doen.

De efficiency van Miele Professional

Het voordeel van de Miele-kwaliteit betaalt zich op termijn eenvoudigweg uit. Kijkt men naar de kosten over de totale levensduur van onze producten, dan wordt duidelijk hoe voordelig we zijn. Voor onze klanten betekent Duitse engineering daarom de allerlaagste kosten, een lange levensduur, laag verbruik van water en energie, en daarmee gepaard snellere en veiligere verwerking en langduriger storingsvrije techniek.

De prestaties van Miele Professional

Welke eisen ook aan onze apparatuur worden gesteld, de prestaties en de lange levensduur van onze robuuste machines zullen u overtuigen. Elk product wordt onderworpen aan een laatste test en pas als alle testen vlekkeloos doorlopen zijn, is het product klaar voor de praktijk. Dit zodat onze klanten zich kunnen concentreren op hun eigen dingen: veilig perfecte resultaten leveren.

De ergonomie van Miele Professional

Apparaten van Miele Professional bieden een breed scala aan intelligente functies en passen zich altijd op elke situatie aan. Veel van deze processen verlopen automatisch, maar het zijn juist de vrij te kiezen programmaparameters die maken dat het apparaat intuïtief en snel te bedienen is. Het overzichtelijke en goed leesbare bedieningsdisplay laat geen vraag onbeantwoord, zodat u altijd weet wat u doet.

De Service van Miele Professional

Onze Service Professional begint al voordat we onze producten bij u afleveren. Door de zorgvuldige analyse van de behoeften, gekoppeld aan procesplanningen en gedetailleerde haalbaarheidsstudies. In samenspraak met de klant werken we specifieke concepten uit voor elke specifieke toepassing. Zo ontstaan op u afgestemde systeemoplossingen, die een veilige werking garanderen. Onze servicetechnici staan altijd elke werkdag klaar voor onze klanten. Met afgestemde serviceprogramma's en serviceovereenkomsten bieden we een preventieve service aan. Inspecties, onderhoud en service zorgen ervoor dat u zonder problemen kunt werken, dat het apparaat z'n waarde behoudt en dat uw investering verzekerd is. En als er toch een probleem is, kunnen we door ons landelijk dekkende servicenetwerk snel reageren.