PTD 701 - Bedieningsgemak

Product weergeven
Instelbare displaytalen

Uw vaatwasser “spreekt” verschillende talen

Uw apparaat kan opmerkingen in meerdere talen weergeven, zodat u alle informatie begrijpt. Kies in het taalmenu de gewenste taal. Selecteer het vlaggetje in het menu. Zo weet u waar u heen moet, zelfs als er een taal ingesteld is die u niet begrijpt.
Geïntegreerde pomp voor vloeibaar reinigingsmiddel

Optimaal gedoseerd en gepositioneerd

Tijdbesparing, een veilig procesverloop en meer veiligheid voor uw werknemers. Dat zijn de bijzondere voordelen van AutoDos. De geïntegreerde doseerpomp maakt het mogelijk om nauwkeurig en volledig automatisch te doseren, waardoor het dagelijkse werk eenvoudiger wordt. Dankzij de geïntegreerde oplossing kan deze ondersteuning geheel onopvallend, zonder extra benodigde ruimte plaatsvinden.
Full touchscreen

Intuïtieve bediening

De voorwaarde is vergelijkbaar met die van een smartphone en is daarom erg eenvoudig. Het dagelijkse werkproces werkt met de comfortabele bediening met één knop. De gekleurde resterende run-indicator informeert ook op afstand over de huidige status en het programmaverloop. U kunt, indien nodig, ook extra informatie opvragen en in het display instellingen programmeren. Het display kan eenvoudig worden bediend met handschoenen.