Nieuwe producten

StartpaginaProductenNieuwe producten

Spoeltechniek

Uw vaatwasser voor eersteklas hygiëne en optimale tijdsbesparing tijdens het dagelijkse werk.

MasterLine

Ik ben MasterLine, uw krachtige, duurzame en efficiënte vaatwasser. Ik ben ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van professioneel vaatwassen en ik kan daardoor het hectische dagelijkse werk vereenvoudigen. Moderne Miele technologieën, een intuïtieve touch-bediening en een programmaduur van slechts 5 minuten¹ leveren uitstekende resultaten op, stroomlijnen de processen en geven u bij elke spoelcyclus meer tijd voor het belangrijkste: de mensen voor wie u dagelijks aanwezig bent.

Zeer eenvoudige hantering met uitstekende resultaten: de nieuwe tab voor vaatwassers ProCare Shine 12 GC

ProCare Shine

De nieuwe tab voor vaatwassers ProCare Shine 12 GC is als aanvullend milieuvriendelijk product een uitbreiding op de ProCare Shine-serie van Miele Professional. Dankzij de in water oplosbare folie is de hantering kinderlijk eenvoudig. De korte oplostijd van de tabs levert zelfs bij een korte programmaduur een overtuigende reinigingscapaciteit op. Probeer het uit!

Wasserijtechniek

Miele MOVE. Het digitale platform voor professioneel wasbeheer.

Move your business.

De volgende logische stap in het beheer van machines en gegevens. Intuïtief, transparant, efficiënt: Miele MOVE koppelt commerciële machines aan een netwerk, optimaliseert processen en verlaagt bedrijfskosten. Het platform verbindt comfortabele gebruikersinterfaces met slimme hulpmiddelen en doorbreekt de grenzen van wasbeheer. Laat u niet stoppen.

Benchmark Performance Plus droger en wasmachine staan ​​voor een grijze achtergrond. Naast hen staat een zwarte schaduw van een slackliner.

De wasmachines en drogers van de nieuwe generatie Benchmark.

Een perfecte balans

De hartslag stijgt. De zintuigen staan op scherp. Vanaf nu telt alleen de volgende stap. Slackliners brengen ambitie, techniek en intuïtie in een absolute balans om de grenzen van het haalbare te verleggen. Hun drang naar nieuwe topprestaties is een uitdrukking van puur vertrouwen in hun eigen kunnen en het resultaat van maximale precisie. Elke beweging hebben ze zich eigen gemaakt, elk scenario doorlopen. Materialen, instellingen, het verloop: elk detail is op elkaar afgestemd. De totale concentratie is gericht op een perfecte balans.

De Kleine Geweldenaars

De basis voor uw succes

Ontdek de compacte Miele wasmachines en drogers voor professioneel gebruik. En beleef de innovatieve technologieën voor een nog hogere reinigingskwaliteit, een lager verbruik en meer bedieningsgemak en flexibiliteit.

Was- en onderhoudsmiddelen voor de wasbehandeling

ProCare Tex

De was- en onderhoudsmiddelen ProCare Tex zijn op basis van jarenlange ervaring en in samenwerking met vakmannen/-vrouwen op het gebied van toepassing speciaal voor professionele machines van Miele ontwikkeld. Het resultaat is een soepel, materiaalbeschermend en zuinig verloop van de behandeling van divers textiel.

Strijken was nog nooit zo leuk

Het professionele stoomstrijksysteem PIB 100

Behoort wasbehandeling en voornamelijk strijken tot uw dagelijkse taken, maar is dit niet uw hoofdactiviteit? MIELE PIB 100 is de professionele oplossing die ervoor zorgt dat dit zo blijft en dat u zich op uw hoofdtaken van uw werkdag kunt concentreren.

De instapklasse voor professionele wasbehandeling

SmartBiz

De wasmachines en warmtepompdrogers uit de serie SmartBiz zijn dé efficiënte oplossing voor tot wel 3 wasprogramma's per dag.

Tandheelkunde, laboratorium en medische techniek

The perfect fit

SlimLine PLW 7111

Past altijd: ook in kleine ruimtes kunt u de behandeling van laboratoriumglaswerk efficiënt indelen. De nieuwe SlimLine laboratoriumspoelmachine PLW 7111 biedt een hoge beladingscapaciteit. Dankzij het modulaire EasyLoad beladingssysteem behaalt u een maximale verwerkingscapaciteit.

Cube en Cube X

De nieuwe tafelsterilisatoren voor praktijk en kliniek

Ontdek de nieuwe tafelsterilisatoren van Miele met effectieve sterilisatieprogramma's, korte programma's en een intuïtieve navigatie via touchscreen.
Laat u overtuigen door de eenvoudige, veilige en efficiënte sterilisatie van medische of tandheelkundige instrumenten.

Proceschemicaliën voor de behandeling van medische instrumenten van de algemene geneeskunde, chirurgie, gynaecologie, dermatologie en urologie.

De nieuwe proceschemicaliën: ProCare Med

Met de ProCare Med proceschemicaliën wordt het erkende systeemconcept 360PRO omtrent de behandeling van medische instrumenten uitgebreid. Het portfolio ProCare Med proceschemicaliën bevat voor elke toepassing en elke behoefte een geschikte oplossing.

Schone prestaties, kleiner

De compacte thermodesinfectoren PWD 8531 en PWD 8532

Onze kleinste apparaten zijn in topvorm en laten zien wat ze in hun mars hebben. De nieuwe thermodesinfectoren PWD 8531 en PWD 8532 behalen optimale en betrouwbare resultaten waarop u kunt vertrouwen

EasyLoad – Nieuw, snel, uiterst efficiënt.

Het nieuwe beladingssysteem voor Miele laboratoriumspoelmachines.

Het EasyLoad-systeem is flexibel, intuïtief te bedienen en zorgt voor een hogere capaciteit wat betreft de behandeling van laboratoriumglaswerk.

Omdat niemand onze reinigings- en desinfectieapparaten zo goed kent als wijzelf

ProCare Lab

De nieuwe reinigings- en neutralisatiemiddelen van Miele Professional zijn perfect op de hoogwaardige spoeltechniek afgestemd. Dat zorgt voor een grondige, snelle en tegelijk behoedzame reiniging tijdens het proces. Probeer het uit!

  1. 1.
    Programmaduur afhankelijk van de aansluiting ter plaatse. 5 minuten bij aansluiting op 3 N AC 400 V 50 Hz, warm water 65 °C.