Een vrouw in een witte jas staat voor een Miele Masterline vaatwasser in een moderne keuken

Miele Professional. Immer Besser.

Wij zorgen voor onze klanten met betrouwbare en duurzame oplossingen.

Nieuwe producten
Laat u inspireren door onze nieuwe producten.

Miele Professional staat voor innovatie. Bekijk nu onze meest actuele nieuwe producten en vind de juiste oplossingen afgestemd op uw uitdagingen.

Service en support
Hulp waar u altijd wat aan heeft

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. In sommige regio's zelfs 24 uur per dag. Wij bieden u de juiste service afgestemd op uw behoeften – wij zorgen voor de rest.

Beurzen en evenementen
Breng ons een bezoek

Bezoek ons op beurzen en evenementen en kijk live hoe onze producten functioneren. We demonstreren graag persoonlijk in een bijzondere sfeer onze nieuwe producten en innovaties. We verheugen ons erop met u in gesprek te gaan!

Een man in een wit overhemd en met een baard leunt tegen een houten muur. Hij lacht en kijkt in de verte.

Duurzaamheid bij Miele Professional

Immer Besser: voor de planeet, ons enige thuis

Onze planeet is ons enige thuis en we zijn er gezamenlijk verantwoordelijk voor om haar te beschermen. Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1899 is duurzaamheid stevig in onze waarden verankerd. Lees meer over onze weg naar duurzaamheid!

Miele Professional

Immer Besser

Wij creëren inspirerende ervaringen door topkwaliteit elke dag en overal opnieuw te definiëren. Overal waar een hoogwaardig, kwalitatief en innovatief professioneel apparaat of een innovatieve oplossing nodig is, hebben wij het juiste assortiment gericht op uw keuze.