PLW 8616 [EL CT] - Efficiëntie en duurzaamheid

Product weergeven
Exclusief bij Miele
Slimme 2-pompentechnologie

Hét geheim voor vlekkeloze resultaten

De 2-pompentechnologie is hét geheim van de Miele laboratoriumspoelmachine. De pomp met variabel toerental is erg flexibel. Met deze pomp worden de spoeldruk en benodigde waterhoeveelheid aangepast aan de gestelde eisen – hoge druk maakt het verwijderen van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl lage druk ervoor zorgt dat het spoelgoed volledig nat wordt. Dit garandeert een minimale inzet van middelen met het beste reinigingsresultaat.
Exclusief bij Miele
Combitank

Efficiënt gebruik van middelen

Naar eigen behoefte kan de tank gebruikt worden als recycling- of voorverwarmingstank. Hierdoor worden looptijd en inzet van hulpmiddelen geoptimaliseerd.
Geïntegreerde doseerpomp

Optimaal gedoseerd

Bij uitlevering zijn de reinigings- en desinfectieapparaten, thermische desinfectoren en laboratoriumvaatwassers van Miele Professional al uitgerust met een of meerdere geïntegreerde doseerpompen. Reinigings- en neutralisatiemiddelen kunnen zodoende automatisch en nauwkeurigvanuit het reservoir worden toegevoegd.
Dampcondensator

Ideale droogresultaten en optimaal binnenklimaat

Met de dampcondensator wordt de afvoerlucht ontvochtigd en afgekoeld, zodat het zonder problemen in een luchtafvoersysteem kan worden geleid of aan de omgeving kan worden afgegeven.
Gebruik beschikbaar beladingssysteem

Verder bruikbaar

Beladingssystemen van de Miele laboratoriumreinigingsapparaten PG 8527 en PG 8528 kunnen in alle laboratoriumreinigingsapparaten PLW 8615, PLW 8616 en PLW 8617 verder gebruikt worden.