PLW 8616 [EL/S] - Veiligheid

Product weergeven
HEPA-filter

Schone lucht

Zelfs bij complex gevormde instrumenten of laboratoriumglaswerk worden alle oppervlakken snel en grondig gedroogd met warme lucht. De daarvoor aangezogen omgevingslucht passeert eerst een zeer efficiënt HEPA-filter. Zo wordt voorkomen dat ongewenste zwevende deeltjes in de spoelruimte komen; het spoelgoed wordt zo beschermd tegen een nieuwe besmetting.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale reinigings- en desinfectieresultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vooraf ingesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen in apparaten en rekken kunnen problemen vroegtijdig – al bij de eerste schuimontwikkeling of geblokkeerd spoelgoed – worden gedetecteerd. Daarmee draagt de sproeiarmbewaking bij aan een veilige reproductie van de gevalideerde kwaliteit van de behandeling.
Procesdocumentatie

Complete documentatie

Behandelingsprotocollen en -processen worden uitgebreid vastgelegd, wat zorgt voor maximale veiligheid voor patiënten en gebruikers. Miele Professional biedt een groot aantal documentatieoplossingen aan voor iedere behoefte. Analyse van de verkregen procesgegevens maakt daarnaast een effectieve optimalisatie van het behandelingsproces mogelijk.
Geleidbaarheidscontrole

Zekerheid door controle

Restanten van proceschemicaliën die tijdens de laatste spoelgang nog aanwezig zijn, kunnen de resultaten van de behandeling beïnvloeden. Met de geleidbaarheidsmeting in het water kunnen restanten worden gedetecteerd en door verder spoelen verminderd worden. De behandeling wordt daarmee betrouwbaarder, veiliger voor het materiaal en bovendien reproduceerbaar.