PDR 918 [SI] - Efficiëntie en duurzaamheid

Product weergeven
Grote capaciteit

Meer inhoud voor de beste resultaten

Het wasgoed in de droger moet voldoende ruimte hebben, zodat de drooglucht snel en goed het vocht uit het textiel kan verwijderen. De grote trommelinhoud zorgt daardoor voor uitstekende droogresultaten, minder kreukvorming en kortere droogprogramma's.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde Air Recycling Plus*Patent EP 1 682 715 B1

Efficiënte duurzaamheid

Na het droogproces bevat de verbruikte lucht nog veel thermische energie. Het gepatenteerde Air Recycling Plus-systeem voert een deel van deze verwarmde lucht opnieuw terug in het droogproces. Daarnaast wordt de circulatie tijdens de afkoelfasen gesloten en wordt alleen verse lucht toegevoerd, wat het koelproces versnelt. Het resultaat: perfecte droogresultaten bij een zeer laag energieverbruik en korte droogtijden.*Patent EP 1 682 715 B1