Afbeelding voor het 125-jarig jubileum van Miele
StartpaginaActies en beurzenActiesOns jubileumvoordeel voor uw wasserij of keuken

Lang verhaal kort. 125 jaar kwaliteit.

Traditie en innovatie gaan hand in hand: Miele staat al 125 jaar voor uitstekende kwaliteit en onovertroffen precisie. In een steeds veranderende wereld blijft één ding constant: ons streven om “Immer Besser” te zijn. Vier samen met ons dit bijzondere jubileum en ontdek hoe wij al 125 jaar onze belofte niet alleen nakomen, maar zelfs overtreffen.

Onze dank voor uw vertrouwen.

Uw exclusieve voordeel vanwege het jubileum.

Vier met ons mee en profiteer dubbel: u krijgt niet alleen individueel advies om het perfecte Miele apparaat speciaal voor uw behoeften te vinden, maar u ontvangt ook uw exclusieve jubileumvoordeel tot € 500,-.

Actieperiode: 01-03-24 t/m 30-06-24

Apparaatkortingen

Constante service vereist constante kwaliteit.

Van links naar rechts staan ​​een Kleine Geweldenaars Performance wasmachine, een PIB100 stoomstrijksysteem en een halfopen MasterLine vaatwasser met verswatersysteem naast elkaar tegen een grijze achtergrond

Of het nu in de hotelbranche, in een café of in een zelfbedieningswasserette is: de behoeften zijn divers en vereisen technologieën en machines die altijd gelijke tred kunnen houden. Voor wie geen concessies wil doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid: Miele machines zijn ontworpen om altijd topprestaties te leveren, zelfs onder de meest intensieve omstandigheden. Als u er voor anderen bent, staan ​​wij aan uw zijde met onze technologieën en oplossingen die u niet in de steek zullen laten.

Van links naar rechts staan ​​de vaatwassers met verswatersysteem SmartBiz, MasterLine en ProfiLine naast elkaar tegen een grijze achtergrond.

Professionele vaatwassers

Betrouwbare prestaties en perfecte resultaten voor elke uitdaging.

Een Kleine Geweldenaars wasmachine staat links van een Benchmark wasmachine tegen een grijze achtergrond

Professionele wasmachines

Hygiënisch schoon en behoedzaam behandeld textiel.

Een Kleine Geweldenaars Performance droger staat links naast een Benchmark Performance droger tegen een grijze achtergrond

Professionele drogers

Efficiëntie gaat hand in hand met wasbehandeling: minimale programmaduur met maximale textielbescherming.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Afbeelding met een cadeausymbool en het jubileumlogo125 jaar Miele op een rode achtergrond.

Voucher aanvragen

Wanneer u één van onze actieapparaten uit de actie ter gelegenheid van het 125-jarige jubileum aanschaft, ontvangt u een webshop voucher ter waarde van €125 tot maximaal €250.
De actieperiode loopt van 01-03-24 t/m 30-06-24 (afhankelijk van de productcategorie). De factuurdatum geldt hierbij als leveringsdatum.

Upload een kopie van uw factuur naar ons actieformulier en ontvang vervolgens uw voucher.