A young woman holds a smartphone in her hand and operates it. The hand is in the centre of the photo.

Downloads

Stel eenvoudig uw eigen Miele brochure samen

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Maar wilt u niet meteen onze uitgebreide brochures aanvragen? Maak dan gebruik van de service “Mijn brochure” en maak uw eigen, persoonlijke document. U kunt zelf de producten kiezen waarin u bent geïnteresseerd!

Magazine

Een verzorger laadt de Masterline vaatwasser in de keuken van het bejaardentehuis.
Voor verpleeg- en verzorgingstehuizen
PROconcept

Kwaliteit in de ouderenzorg gaat ons allemaal aan. Het magazine PROconcept van Miele Professional bespreekt trends en branchevoorbeelden en verduidelijkt waarom een hoogwaardige wasbehandeling en professionele vaatwastechniek de hygiëne en het welzijn van bewoners en personeel verhogen.

Gedetailleerde foto van handbel bij de receptie van een hotel. Receptionist en gast op de achtergrond
Voor bedrijfsleiders in de horeca en gastronomen
welcome & stay

De eerste indruk telt. Hygiënisch schoon wasgoed, donzig zacht badstof en stralend schoon serviesgoed zorgen ervoor dat gasten in het hotel of restaurant zich op hun gemak voelen. Hoe trends, gastvrijheid en duurzaamheid op succesvolle wijze met elkaar kunnen worden gecombineerd, kunt u in ons magazine welcome & stay lezen.

Overige vakbladen

Gedetailleerde foto van handen die gereinigde tandheelkundige instrumenten op blad leggen

AKI – “Arbeitskreis Instrumentenaufbereitung”

De “Arbeitskreis Instrumentenaufbereitung” (“AKI”) is een commissie van experts die over vergaande kennis en ervaring beschikken op het gebied van behandeling van chirurgische instrumenten. Dit is een interdisciplinaire en branche-overkoepelende werkgroep die zich bezighoudt met het verzamelen van vakkennis voor het waardebehoud van instrumentenbehandeling.

Doelstellingen van de werkgroep zijn “het uitwerken en ter beschikking stellen van praktijkgerichte informatie voor de juiste behandeling van herbruikbare medische hulpmiddelen, met de nadruk op medische instrumenten”.

Desinfectiemiddel in twee flessen.

Aseptica

In het magazine staat praktische informatie met betrekking tot het uitvoeren van reinigings-, desinfectie- en sterilisatiemaatregelen bij de herverwerking van instrumenten en hiervoor worden oplossingen aangereikt. Tevens wordt informatie verstrekt over oppervlak- en handhygiëne etc., nieuwe technieken en onderzoeksresultaten, over aanbevelingen, wettelijke voorwaarden, maar ook over infectiologische en epidemiologische onderwerpen.

Aseptica is bedoeld voor personen die ervoor zorgen dat aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot hygiëne wordt voldaan, vakmannen/-vrouwen, hygiënespecialisten, endoscopie- en OK-verpleegkundigen, hoofd en medewerkers van de centrale sterilisatieafdeling, dus iedereen die zich in de praktijk bezighoudt met het onderwerp hygiëne en daarmee een hoge verantwoording heeft ten opzichte van patiënten, collega's en zichzelf.