PG 8536 [AD LFM SST] - Reinigingsresultaat

Product weergeven
Geïntegreerde waterontharder

Schone resultaten

Mineralen in het leidingwater kunnen het reinigingsproces verstoren en afzettingen op de instrumenten en in het apparaat veroorzaken. Miele thermodesinfectoren zijn af fabriek voorzien van een waterontharder, die ionen die voor hardheid zorgen verregaand uit het leidingwater verwijdert. Bij zeer hard leidingwater en in praktijken met veel instrumenten kan een aanvullende, volledige demineralisatie van het water de moeite waard zijn.
Oxivario

Betrouwbaar verwijderen van proteïneresten

Eiwitresten op instrumenten vormen een grote uitdaging voor de behandeling. Dit zien we bijvoorbeeld in de elektrochirurgie of bij lange behandeltijden. Het Miele OXIVARIO-programma verwijdert dergelijke verontreinigingen met een alkalische behandeling en waterstofperoxide. Zonder voor- of nabehandeling worden er uitstekende resultaten bereikt, ook bij medische hulpmiddelen die het Robert Koch-instituut classificeert als kritisch.
Actieve droging

Uitstekende droogresultaten

Een krachtige heteluchtdroging verkort de tijd en maakt een soepel werkproces mogelijk. In het bijzonder holle instrumenten of smalle laboratoriumglazen eisen uitmuntende droogresultaten voor de daaropvolgende sterilisatie.
Hoge opbrengst circulatiepomp

Hoge spoelkracht

Reinigings- en desinfectieapparaten, thermische desinfectoren en laboratoriumvaatwassers beschikken over één of meerdere krachtige circulatiepompen die met een hoge volumestroom voor een optimaal reinigingsresultaat zorgen.
ORTHOVARIO

Betrouwbare en beschermende reiniging

Instrumenten en implantaten uit de orthopedische chirurgie zijn zeer gevoelig voor alkalische en oxidatieve bereidingswijzen. Dit heeft voornamelijk te maken met de kleurcoderingen of motorsystemen met aluminium onderdelen. Ons speciale ORTHOVARIO-programma maakt effectieve en beschermende reiniging en desinfectie van deze gevoelige medische hulpmiddelen mogelijk.