PWM 507 [EL DP] - Connectiviteit

Product weergeven
Aansluiting op betaalsysteem

Zelfbediening

De apparaten zijn geschikt voor gebruik in wasserettes met zelfbediening. Met behulp van de bijbehorende interface kunnen de apparaten op betaalsystemen worden aangesloten om de wasbeurt af te rekenen (afhankelijk van het model zijn er extra accessoires nodig voor de aansluiting van betaalsystemen).
Voortaan verbonden met een netwerk via LAN/wifi

Comfort en efficiëntie in een geraffineerd ontwerp

De machines zijn bij uitlevering al klaar voor efficiënte gegevensuitwisseling. Naast de geïntegreerde wifi-functie is er optioneel ook een krachtige LAN/wifi-module verkrijgbaar. Zo kan de machine in elke omgeving eenvoudig in aanwezige netwerken worden geïntegreerd. Het is ook mogelijk om eenvoudig verbinding te maken met de Miele app* of met externe systemen.De mobiele app is apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid verschilt per land/regio. 
Exclusief bij Miele
WiFiConn@ct

Duurzaam verbonden

Met de geïntegreerde wifi-functionaliteit WiFiConn@ct zijn de Kleine Geweldenaars bij uitlevering al klaar voor een efficiënte gegevensuitwisseling. De machines kunnen zodoende thuis, maar ook in professionele omgevingen eenvoudig in aanwezige netwerken worden geïntegreerd. Het is ook mogelijk om eenvoudig verbinding te maken met de Miele smartphone-app*.De mobiele app is apart verkrijgbaar. De beschikbaarheid verschilt per land/regio.