PWM 507 [EL DP] - 470

Product weergeven
Desinfecteren

Hoogste hygiëne

Om de basis voor de hoogste hygiëne-eisen te vormen, kan in de desinfectieprogramma's optioneel een afsluitende spoelgang met een speciaal temperatuur- en tijdsprofiel worden gekozen. In dit zogenaamde desinfectie-spoelen vindt het opwarmen van het waswater tot boven 60 °C plaats. Met deze functie wordt het risico op een recontaminatie door eventuele kiemen die zich in het water bevinden, gereduceerd.
Betrouwbaar gedesinfecteerd

Hoogste mate van hygiëne

Een veilige desinfectiecapaciteit is de voorwaarde voor de behandeling van textiel uit ziekenhuizen en verzorgingstehuizen. Speciale programma's voor de thermische en chemo-thermische desinfectie, onder andere volgens de lijst van het Robert Koch-instituut in Berlijn, vormen de basis voor de vereiste hygiënische veiligheid.
Het hygiënecertificaat vindt u bij “Downloads”.*Afhankelijk van het model
Geteste hygiëne

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen

Veilige wasbehandeling: conform certificering door het Institute for Integrative Hygiene and Virology verwijdert wassen met wasmachines uit de series Evolution en Performance in het programma Witte was 75 °C en uit de serie Performance Plus in het programma Witte was 70 °C meer dan 99,9%* van omhulde en niet-omhulde virussen, als gebruik wordt gemaakt van het Miele wasmiddel ProCare Tex 11 of van de combinatie ProCare Tex 10 en ProCare Tex 20 OB.De beschrijving van de methode vindt u via de volgende link: https://miele.com/LittleGiants