PWM 907 [EL DV] - Hygiene

Product weergeven
Desinfecteren

Hoogste hygiëne

Om de basis voor de hoogste hygiëne-eisen te vormen, kan in de desinfectieprogramma's optioneel een afsluitende spoelgang met een speciaal temperatuur- en tijdsprofiel worden gekozen. In dit zogenaamde desinfectie-spoelen vindt het opwarmen van het waswater tot boven 60 °C plaats. Met deze functie wordt het risico op een recontaminatie door eventuele kiemen die zich in het water bevinden, gereduceerd.
Geteste hygiëne

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen

Veilige en snelle wasbehandeling voor bedrijven die niet werkzaam zijn op het gebied van de gezondheidszorg: conform certificering door het Institute for Integrative Hygiene and Virology verwijdert het wassen met wasmachines uit de serie Kleine Geweldenaars bij het programma Witte was 70 °C of 75 °C* meer dan 99,9%* van de omhulde en niet-omhulde virussen, als gebruik wordt gemaakt van het Miele wasmiddel ProCare Tex.De beschrijving van de methode vindt u via de volgende link: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/LittleGiant_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2022_1.pdfAfhankelijk van het model
Geteste hygiëne

Perfecte hygiënekwaliteit – onafhankelijk bevestigd

Veilige, desinfecterende wasbehandeling op hygiënisch gevoelige gebieden: het instituut InFluenc_H, Institute for Integrative Hygiene and Virology, heeft na een jurybeoordeling onze wasmachines het zwarte viruszegel verleend. Daarmee wordt de standaarduitrusting van onze wasmachines met desinfectieprogramma's erkend, die zich onderscheiden door hoge veiligheidsstandaarden.