PWM 908 [EL DV] - Bedieningsgemak

Product weergeven
Voorprogrammering tot 96 uur van tevoren

Wasbehandeling op schema

Met de voorprogrammering kan 96 uur van tevoren worden ingesteld wanneer het gekozen programma moet starten. Dat is vooral handig als het programma bijvoorbeeld aan het begin van een nieuwe werkweek klaar moet zijn.
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde CapDosing*Europees patent: EP 2 365 120 

Snel en veilig doseren ook in bijzondere gevallen

CapDosing is de perfecte aanvulling op automatische of handmatige dosering. Speciale wasmiddelen, wasverzachter of additieven zijn beschikbaar in praktische capsules, zodat u de dosering niet met de hand hoeft te bepalen. Het apparaat voegt de inhoud op het optimale moment in het wasproces toe, volledig automatisch.
Was/droogzuil

Wassen en drogen op minder dan 0,5 vierkante meter

Als er niet veel ruimte beschikbaar is, is het lastig om de wasmachine en droogautomaat naast elkaar te zetten. Miele Professional biedt hiervoor de optimale oplossing met de was-droogzuil: 2 krachtige apparaten op een oppervlakte van minder dan 0,5 m2 (voor de verbinding van de 2 apparaten is een optioneel verkrijgbaar verbindingsstuk nodig).
Taal altijd eenvoudig selecteerbaar

Alles duidelijk

Door middel van vlagsymbolen kan op elk moment tijdens het bedienen eenvoudig de gewenste landstaal worden gekozen. Er is keuze uit 29 of 31 talen (afhankelijk van het model). Alle informatie op het display verschijnt nu in de gekozen landstaal. Zo kunnen bedieningsfouten zonder al te veel moeite vermeden worden en kunnen afwisselende bedienden met verschillende talenkennis snel hun weg vinden.
Programmeerbare besturing van de wasmachine

Meer flexibiliteit

Een bijzonder voordeel van de programmeerbare besturing is de mogelijkheid tot vergaande aanpassing aan de betreffende toepassing. Er kunnen individueel programma's worden gemaakt en opgeslagen. Ook in bestaande programma's kunnen de wasparameters worden aangepast. Zo kan optimaal worden voldaan aan specifieke eisen die aan de wasbehandeling worden gesteld.
Besturing M Touch Flex

De maatstaf voor modern bedieningscomfort

De fulltouch-bediening met kleurendisplay is de nieuwe standaard voor snelle en intuïtieve bediening. Daarbij zijn er een groot aantal configuraties. Zo kan het gewenste wasprogramma eenvoudig uit een reeks favorieten of uit alle beschikbare programma's worden gekozen door op het display te drukken. Alle teksten zijn beschikbaar in een van de 31 talen.