PTD 701 [RO] - Highlights

Product weergeven
Geïntegreerde pomp voor vloeibaar reinigingsmiddel

Optimaal gedoseerd en gepositioneerd

Tijdbesparing, een veilig procesverloop en meer veiligheid voor uw werknemers. Dat zijn de bijzondere voordelen van AutoDos. De geïntegreerde doseerpomp maakt het mogelijk om nauwkeurig en volledig automatisch te doseren, waardoor het dagelijkse werk eenvoudiger wordt. Dankzij de geïntegreerde oplossing kan deze ondersteuning geheel onopvallend, zonder extra benodigde ruimte plaatsvinden.
Geteste hygiëne 

Actief tegen virussen – wetenschappelijk bewezen 

Conform de certificering door het InFluenc_H – Institute for Integrative Hygiene and Virology* verwijdert het spoelen met vaatwassers met tankspoelsysteem in de programma's Een, Twee en Drie omhulde virussen, waaronder het coronavirus en noro- en adenovirussen, als gebruik wordt gemaakt van de Miele reinigingsmiddelen ProCare Shine 10 A en 10 GC.De beschrijving van de methode voor de PTD 70x vindt u hier: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/PTD70x_Viruswirksamkeit_Testkriterien_Virus_effectiveness_test_criteria_2021-11-25.pdf. | De beschrijving van de methode voor de PTD 901 vindt u hier: https://www.miele.com/media/ex/com/Professional/Pruefberichte_Virussiegel/PTD901_Viruswirksamkeit_Testkriterien_virus_effectiveness_test_criteria_04.22.pdf.
Vaatwasser met tankspoelssysteem

Perfect voor continu gebruik

Is de bedrijfsafwasautomaat met tanksysteem eenmaal gestart, dan staat het systeem permanent klaar voor gebruik. De vaatwasser houdt de temperatuur permanent op 65 °C, wat resulteert in extreem korte programma's en de beste reinigingsresultaten.
Geïntegreerde omgekeerde osmose

Glanzende spoelresultaten in alle situaties

De juiste waterkwaliteit vormt de sleutel tot glanzende glazen en blinkend bestek. De ingebouwde module met omgekeerde osmose zorgt voor een dergelijke kwaliteit en biedt een optimale oplossing bij nauwe ruimtes zoals bij een bar. Het systeem is volledig geïntegreerd in de processen van de professionele vaatwasser. Zo is deze gemakkelijk te bedienen en wordt er een complete oplossing geboden met een waterkwaliteit die aan uw behoeften voldoet.
Variabele programmaparameters

Flexibel in te stellen

Voor de beste reinigingsresultaten en hygiëne kunnen verschillende parameters (bijv. temperatuur, houdtijd, hoeveelheid water) nauwkeurig aan de eisen ter plekke worden aangepast. Daarnaast kunnen ook de programmanamen naar eigen wens worden aangepast (modellen met de besturing M Touch Flex).
Programma's voor verschillende soorten vaatwerk

Afgestemd op het vaatwerk

Luxe wijnglazen of robuuste bierpullen, porselein of kunststof: voor elk soort vaatwerk is een bijpassend afwasprogramma dat grondig reinigt zonder het materiaal te beschadigen, waarbij parameters zoals temperatuur en spoeldruk op het vaatwerk zijn afgestemd.