PLW 8615 [EL/S] - Efficiëntie en duurzaamheid

Product weergeven
Gebruik beschikbaar beladingssysteem

Verder bruikbaar

Beladingssystemen van de Miele laboratoriumreinigingsapparaten PG 8527 en PG 8528 kunnen in alle laboratoriumreinigingsapparaten PLW 8615, PLW 8616 en PLW 8617 verder gebruikt worden.
Geïntegreerde doseerpomp

Optimaal gedoseerd

Bij uitlevering zijn de reinigings- en desinfectieapparaten, thermische desinfectoren en laboratoriumvaatwassers van Miele Professional al uitgerust met een of meerdere geïntegreerde doseerpompen. Reinigings- en neutralisatiemiddelen kunnen zodoende automatisch en nauwkeurigvanuit het reservoir worden toegevoegd.
Exclusief bij Miele
Slimme 2-pompentechnologie

Hét geheim voor vlekkeloze resultaten

De 2-pompen-technologie is hét geheim van de Miele PLW 86-serie. De pomp met variabel toerental voor de rekkoppeling is erg flexibel. Met deze pomp worden de spoeldruk en benodigde waterhoeveelheid aangepast aan de gestelde eisen – een hoge druk maakt verwijderen van hardnekkig vuil mogelijk, terwijl een lage druk ervoor zorgt dat het spoelgoed volledig nat wordt. Dit garandeert een minimale inzet van middelen met het beste reinigingsresultaat.
Korte procestijden

Efficiënter

Zelfs grote hoeveelheden spoelgoed worden in de grote reinigings- en desinfectieautomaten van Miele Professional snel en grondig behandeld. Dit is mogelijk door de krachtige circulatie- en spoeltechniek, het grote aantal spoelprogramma's en de effectieve droging met schone lucht. Het resultaat: uitstekende werkprocessen voor maximale doeltreffendheid.