PLW 8617 [EL/S TH] - Veiligheid

Product weergeven
Procesdocumentatie

Complete documentatie

Behandelingsprotocollen en -processen worden uitgebreid vastgelegd, wat zorgt voor maximale veiligheid voor patiënten en gebruikers. Miele Professional biedt een groot aantal documentatieoplossingen aan voor iedere behoefte. Analyse van de verkregen procesgegevens maakt daarnaast een effectieve optimalisatie van het behandelingsproces mogelijk.
Sproeiarmbewaking

Zekerheid door controle

Voor optimale resultaten moet het toerental van de sproeiarmen altijd binnen een vastgesteld interval liggen. Door de contactloze bewaking van alle sproeiarmen van het apparaat en de rekken kunnen problemen (bijv. door schuimontwikkeling of blokkerend spoelgoed) vroegtijdig worden herkend. Daardoor draagt de sproeiarmsensor er aan bij dat de gevalideerde behandelingskwaliteit steeds opnieuw wordt bereikt.
HEPA-filter

Schone lucht

Zelfs bij complex gevormde instrumenten, laboratoriumglaswerk en volgelaatsuitrustingen worden alle oppervlakken snel en grondig gedroogd met verwarmde lucht. De daarvoor aangezogen omgevingslucht passeert eerst een zeer effectief HEPA-filter. Daarmee wordt voorkomen dat er ongewenste zwevende stoffen in de spoelruimte terechtkomen. Het spoelgoed wordt zo tegen recontaminatie beschermd.
Geleidbaarheidscontrole

Zekerheid door controle

Restanten van proceschemicaliën die tijdens de laatste spoelgang nog aanwezig zijn, kunnen de resultaten van de behandeling beïnvloeden. Met de geleidbaarheidsmeting in het water kunnen restanten worden gedetecteerd en door verder spoelen verminderd worden. De behandeling wordt daarmee betrouwbaarder, veiliger voor het materiaal en bovendien reproduceerbaar.