PRI 421 [G LAM IB] - Highlights

Product weergeven
Exclusief bij Miele
Voetschakelaar FlexControl

Alles onder controle

Invoerfouten zijn gemakkelijk te voorkomen: met de vrij te plaatsen voetschakelaar stopt u de rol snel. Bij het mangelen met een singel kunt u deze aanhouden.
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Exclusief bij Miele
Bewaking van de invoer

Gelijkmatig gebruik van de werkbreedte

Een smetteloze finish wordt verkregen door het gebruik van de totale werkbreedte. Wordt de rol aan één zijde meer gebruikt dan aan de andere zijde, dan herkent het systeem dat en krijgt het bedienend personeel een melding op het display en een geluidssignaal.
Lamellenbewikkeling

Uitgewogen persdruk

Met de roestvrijstalen lamellenbewikkeling kan een zeer gelijkmatige persdruk worden bereikt. Daarom is deze bijzonder duurzame en onderhoudsvrije rolbewikkeling heel geschikt voor het mangelen van hoogwaardig tafellinnen.
Exclusief bij Miele
Gepatenteerde uitvoertafel EasyFold*

Cool down

De gepatenteerde uitvoertafel van Miele Professional: de geperforeerde uitvoertafel met honingraatstructuur zorgt voor een snelle afkoeling van het textiel. Tegelijkertijd houdt de zachte luchtstroom het textiel glad, zodat u het zeer snel en schoon kunt vouwen.
High Performance & Capacity-mulde

Uitstekende finish

De aluminium mulde bereikt in korte tijd de bedrijfstemperatuur en geeft een zeer gelijkmatige warmte af. De unieke constructie onderscheidt zich door de zeer grote strijkhoek. Het resultaat is een uitstekende finish.