PDR 544 ROP [G] - Efficiëntie en duurzaamheid

Product weergeven
Lage verbruikswaarden

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: wasserijmachines van Miele Professional overtuigen met zeer lage verbruikswaarden en staan bekend om maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale reinigingsresultaten met gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en reinigingsmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.
Verwarmd op gas

Voordeel van gas

De verwarming van wasserijmachines met gas biedt veel voordelen. Ten opzichte van elektrische verwarming is er een besparing mogelijk op energiekosten Ook met het oog op het milieu biedt gas meer voordelen, omdat het een efficiëntere bron van energie is.
Air Recycling

Efficiënte duurzaamheid

Na het droogproces bevat de verbruikte lucht nog veel thermische energie. Het Air Recycling-systeem voert een deel van deze verwarmde lucht opnieuw terug in het droogproces. Het resultaat: het energieverbruik daalt.
Grote capaciteit

Meer inhoud voor de beste resultaten

Het wasgoed in de droger moet voldoende ruimte hebben, zodat de drooglucht snel en goed het vocht uit het textiel kan verwijderen. De grote trommelinhoud zorgt daardoor voor uitstekende droogresultaten, minder kreukvorming en kortere droogprogramma's.