Nieuwe vaatwassers met verswatersysteem

Vaatwassers met verswatersysteem

Nu met nieuwe Comfort-uitvoering

Ontdek de nieuwe vaatwassers met verswatersysteem en met een nieuwe Comfort-uitvoering voor een veilig en hygiënisch proces.

Neem contact op

Voordelen

Dry+

In slechts 8 extra minuten droogt zelfs kunststof servies. Bijna al het spoelgoed kan direct na afloop van het programma worden opgeruimd of direct weer worden gebruikt. Bij het Dry+-drogen wordt er vochtige, warme wasem onttrokken aan de spoelruimte en wordt er frisse lucht toegevoerd, waardoor een korte programmaduur én droog serviesgoed bij professionele vaatwassers niet langer met elkaar in tegenspraak hoeven te zijn!

Interne doseerpomp

De geïntegreerde doseerpomp maakt het mogelijk om nauwkeurig en volledig automatisch te doseren, waardoor het dagelijkse werk eenvoudiger wordt. Dankzij de geïntegreerde oplossing kan deze ondersteuning geheel onopvallend, zonder extra benodigde ruimte plaatsvinden.

Glanzende resultaten in een handomdraai

Is een korte programmaduur met een schitterend resultaat voor u het allerbelangrijkste? Dan zijn de professionele vaatwassers van Miele Professional de perfecte keuze: aansluitingen voor warm water en draaistroom, intelligente spoeltechnologie en een krachtige verwarmingspomp zorgen voor korte programmaduren en optimale reinigingsresultaten. Profiteer van veel innovatieve functies die uw serviesgoed elke dag opnieuw snel weer laten glanzen.

Maximale hygiëneveiligheid

De professionele vaatwassers met verswatersysteem vervangen na elke spoelfase het water. Daarna wordt er grondig nagespoeld met een aan het spoelgoed aangepaste temperatuur. Deze methode garandeert perfecte reinigingsresultaten en een zeer hoge hygiënestandaard, die de eisen die aan professionele vaatwassers worden gesteld duidelijk overtreft.

Zuinig en efficiënt

Milieuvriendelijk kosten besparen: professionele vaatwassers van Miele Professional hebben een laag stroomverbruik en staan bekend om hun maximale efficiëntie. Al bij het ontwikkelen van de producten geldt de norm: optimale afwasresultaten moeten worden bereikt met het gebruik van recyclebare materialen waarbij niet meer water, energie en wasmiddel wordt verbruikt dan absoluut nodig is.

Perfecte resultaten op alle niveaus

Professionele vaatwassers van Miele Professional maken het gebruik van kunststof manden met afmetingen van 500 × 500 mm op 2 niveaus mogelijk. De voorwaarde hiervoor is dat het bovenrek met een optioneel verkrijgbare roestvrijstalen lafette is uitgerust. Op het onderste niveau dient het standaard geleverde rek als lafette. Dankzij drie sproeiarmen worden perfecte reinigingsresultaten bereikt op beide niveaus.

Productoverzicht

PG 8096

Met een korte programmaduur en optimale droogresultaten is de PG 8096 de betrouwbare expert wanneer er veel moet worden afgewassen. Er kan veel verschillend spoelgoed worden geplaatst op twee niveaus en het spoelgoed is direct na het programma weer klaar voor gebruik.

Naar de producten

PG 8099

De PG 8099 is de juiste professionele vaatwasser als u hoge eisen stelt aan hygiëne, comfort en optimale droogresultaten. Aan het einde van het spoelprogramma gaat de deur automatisch open, wat betekent dat het spoelgoed weer klaar is voor gebruik.

Naar de producten

DOS-varianten

Dankzij de interne doseerpomp wordt bij deze varianten het vloeibaar reinigingsmiddel automatisch gedoseerd; altijd de juiste hoeveelheid voor optimale reinigingsresultaten. Een ruimtebesparende oplossing die kosten bespaart en de bediening eenvoudiger maakt.

Naar de producten

Accessoires & proceschemicaliën

ProCare Shine-reinigingsmiddel

De reinigings- en naspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in Miele Professional-vaatwassers. Met de zorgvuldig uitgebalanceerde samenstelling verlopen de reinigingsprocessen zeer effectief, passen ze perfect bij de machines en bespaart u op het verbruik.

Naar de producten

Veelzijdige accessoires

Met het buitengewoon brede assortiment aan rekken en inzetten is het mogelijk om elk soort serviesgoed betrouwbaar en doeltreffend in de sproeivakken van de vaatwasser te plaatsen. Voor optimale reinigingsresultaten dragen ook de accessoires bij aan een ongecompliceerde waterbehandeling en verschillende onderbouwen maken een moeiteloze integratie in alle werkprocessen mogelijk.

Naar de producten

Contact

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten?

Gebruik ons contactformulier, stuur ons een e-mail of bel ons.


Bel ons

Mail ons