Accessoires

Uitgebreid aanbod voor elk soort spoelgoed: rekken, inzetten en waterbehandeling zorgen voor perfect op elkaar afgestemde programma's.

156 Producten

Meer informatie over accessoires voor onze professionele vaatwassers

Perfecte totaaloplossingen voor uw spoelkeuken

Accessoires voor optimale spoelkeuken processen

De juiste accessoires maken dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger. Zo zorgen sokkels bijvoorbeeld voor een optimaal ergonomische omgang tijdens het laden en legen van de machine. Een perfecte dosering wordt door doseersystemen gewaarborgd. Voor uitstekende reinigingsresultaten en een goede stabiliteit wordt het spoelgoed in rekken en inzetten optimaal vastgezet. Deze en andere originele Miele accessoires zijn speciaal ontwikkeld voor Miele apparaten om de beste resultaten te garanderen.
Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste professionele technologie en specifieke programma's die voldoen aan eisen die verder gaan dan het normale huishoudelijke gebruik, zijn de bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional helemaal toegespitst op professioneel gebruik. Diverse aansluitmogelijkheden en hoogwaardige verwarmingselementen zorgen voor korte, zuinige programma's met optimale reinigingsresultaten. Doseermodules garanderen het efficiënte gebruik van reinigings- en glansspoelmiddelen, terwijl waterbehandelingssystemen de spoelresultaten optimaliseren.
Universele gebruiksmogelijkheden

Flexibele opstel- en inbouwmogelijkheden

Perfecte onderbouwmogelijkheden in het keukenblok: U kunt zonder problemen professionele vaatwassers met verswaterspoelsysteem in een keukenblok inbouwen. Door de omvangrijke hoeveelheid accessoires kunt u veel variëren met de opstelling van inbouwapparatuur en vrijstaande apparatuur.
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Ons motto “Immer Besser” stimuleert ons al meer dan 120 jaar om unieke oplossingen voor u te vinden. De sterke innovatiekracht van het wereldmerk Miele staat al bijna spreekwoordelijk voor op de praktijk gerichte producten, die indruk maken door hun maximale zuinigheid en perfecte resultaten. De ingenieurs van Miele investeren veel tijd en energie in het ontwikkelen van innovatieve eigenschappen voor de apparaten, die het dagelijkse werk voor u eenvoudiger maken. Behalve perfecte reinigingsresultaten garandeert het verswatersysteem bijvoorbeeld een hoge hygiënestandaard terwijl er tegelijkertijd op 2 niveaus wordt gespoeld.