Reinigingsmiddelen

Zorgvuldig afgestemde formule: reinigings- en naspoelmiddelen zorgen voor een glanzend spoelresultaat en langdurig waardebehoud.

19 Producten

Meer informatie over reinigingsmiddelen

Professionele techniek voor professionele eisen

Techniek op het hoogste niveau

Met innovatieve, robuuste professionele technologie en specifieke programma's die voldoen aan eisen die verder gaan dan het normale huishoudelijke gebruik, zijn de bedrijfsafwasautomaten van Miele Professional helemaal toegespitst op professioneel gebruik. Diverse aansluitmogelijkheden en hoogwaardige verwarmingselementen zorgen voor korte, zuinige programma's met optimale reinigingsresultaten. Doseermodules garanderen het efficiënte gebruik van reinigings- en glansspoelmiddelen, terwijl waterbehandelingssystemen de spoelresultaten optimaliseren.
ProCare Shine

Reinigings- en naglansmiddelen in Miele-kwaliteit

Zo benut u het potentieel van uw hoogwaardige bedrijfsafwasautomaat van Miele Professional zo goed mogelijk:brde reinigings- en naspoelmiddelen van de serie ProCare Shine zijn speciaal bedoeld voor gebruik in Miele Professional-vaatwassers en passen gegarandeerd perfect bij de machine. Met de zorgvuldig afgestemde samenstelling leggen ze de basis voor een professionele reiniging van het serviesgoed; u staat versteld van het hoge rendement en de glanzende resultaten.

ProCare Shine

Met drie vloeibare reinigingsmiddelen voor automatische dosering beschikken veeleisende gebruikers altijd over de gewenste reinigingskracht. Zo behaalt het licht alkalische reinigingsmiddel ProCare Shine 10 MA onberispelijke resultaten bij alle typische vervuilingen en is het bijzonder eenvoudig in gebruik.brVoor hardnekkige vervuilingen op robuust spoelgoed gebruikt u ProCare Shine 10 A, een krachtig vloeibaar reinigingsmiddel waarmee u zelfs moeilijke zetmeel- of eiwitkorsten probleemloos verwijdert. Het vloeibare reinigingsmiddel ProCare Shine 10 GC heeft zelfs twee grote voordelen: het zorgt voor glanzende resultaten en is zacht voor de glazen en goed voor het milieu. Het heeft het EU ecolabel (EU ecolabel: DE/038/063) en is het juiste product voor iedereen die ook bij het professionele reinigen geen compromissen wil sluiten met betrekking tot het milieu. ProCare Shine 40 GC is een naspoelmiddel en maakt het systeem compleet (EU ecolabel DE/038/066). Alle gebruikers die voorkeur geven aan handmatig doseren, vinden bij ProCare Shine professionele reinigingsmiddelen in poedervorm en tabletten. Het vaatwassertablet ProCare Shine 12 GC weet naast het eenvoudige gebruik en de goede prestaties ook te overtuigen met zijn milieuvriendelijke eigenschappen (EU ecolabel: AT/038/006).
Ontwikkelingen voor perfecte resultaten

Innovaties op het hoogste niveau

Ons motto “Immer Besser” stimuleert ons al meer dan 120 jaar om unieke oplossingen voor u te vinden. De sterke innovatiekracht van het wereldmerk Miele staat al bijna spreekwoordelijk voor op de praktijk gerichte producten, die indruk maken door hun maximale zuinigheid en perfecte resultaten. De ingenieurs van Miele investeren veel tijd en energie in het ontwikkelen van innovatieve eigenschappen voor de apparaten, die het dagelijkse werk voor u eenvoudiger maken. Behalve perfecte reinigingsresultaten garandeert het verswatersysteem bijvoorbeeld een hoge hygiënestandaard terwijl er tegelijkertijd op 2 niveaus wordt gespoeld.