De Michaels & Beerbaum stoeterij bij een vijver
StartpaginaKnowledge HubBlogRuitersport Michaels & Beerbaum

Ruitersport Michaels & Beerbaum

Referenties
Een leven voor de ruitersport: het succes van het bedrijf wordt aangevuld door vele lauwerkransen die in de ruitersport zijn behaald; het echtpaar behoort tot de wereldtop van de springruiters. Alleen al in het jaar 2005 werd Meredith Michaels-Beerbaum winnaar van de wereldbeker in Las Vegas, Europees kampioen dressuur en Rider of the Year, won de grote prijs van Aken en de mediaprijs Bambi.
Deel deze pagina
Succesvol
Link is gekopieerd

Eliteverblijf voor bijzondere paarden

Bij de aanblik van het schilderachtige met riet bedekte landhuis midden in het groene parklandschap krijgt de bezoeker in eerste instantie het gevoel van het rustige leven op het platteland. Wanneer echter een blik wordt geworpen in de aanliggende stallingen en bedrijfsgebouwen, wordt een andere realiteit zichtbaar: alles draait hier nog altijd om paarden. In november 1997 kochten Meredith Michaels en haar latere echtgenoot Markus Beerbaum de faciliteiten voor het paardrijden van de gestorven voormalige wereldkampioen Gerd Wiltfangs in Thedinghausen. Hier exploiteren ze tegenwoordig samen een eersteklas rijstal voor paarden, waar ook toernooien worden gehouden en rij-opleidingen plaatsvinden. Meredith Michaels kwam in 1991 vanuit de VS naar de rijstal van Paul Schockenmöhle in Mühlen, om daar haar al ver ontwikkelde ruitervaardigheden nog verder te perfectioneren. Later trainde ze samen met Markus Beerbaum in het complex van graaf Landsberg in Balve, totdat de wens van een eigen rijstal uitgevoerd kon worden.

Het houden van 40 paarden betekent veel werk, veel zweet en bergen textiel die weggewerkt moeten worden. Ruiterkleding, staldekens, zadeldekken etc. moeten altijd schoon en klaar voor gebruik zijn en stellen de meest uiteenlopende eisen aan wasprocessen en capaciteit van de wasmachine. Bij Michaels & Beerbaum vertrouwt men daarom geheel op de professionele techniek van Miele.

Heeft u individueel advies nodig?

Alles onder één dak: aan deze eis voldoet Miele Professional zowel bij de wasserij- als bij de laboratoriumtechniek. Wij bieden totaaloplossingen op maat, die tot in detail zijn aangepast op de individuele eisen van uw instelling.