Voor verschillende soorten wasgoed

Of het nu spijkerbroeken, dekbedovertrekken, zijden bloesjes of handdoeken zijn: het wasgoed van bewoners is zo veelzijdig als de bewoners zelf. Eenvoudig te kiezen speciale programma's en korte looptijden wassen perfect schoon en zorgen ervoor dat de de machine snel weer beschikbaar is voor de volgende wasbeurt. Gecombineerd met een betaalautomaat en doseermodules bieden de producten van Miele Professional een echte meerwaarde voor uw huurders.
appWash PAY: wij rekenen voor u af
Heeft u een wasruimte? In een studentenhuis of een appartementengebouw?
Met appWash PAY digitaliseert u deze plekken.Met de app “appWash by Miele” kunnen uw gebruikers gemakkelijk machines boeken en online betalen, met creditcard, PayPal of iDEAL.Met het online portaal “appWash connect” houdt u het overzicht over de machines in al uw wasruimtes, altijd en overal.
Wij zorgen voor deze applicaties, stellen verschillende betalingsmethoden ter beschikking, rekenen af met uw klanten en maken aan het einde van de maand uw omzet over.
appWash RELAX: wij nemen u uw wasruimte uit handen
Wilt u zich concentreren op uw core business? Zorgt de wasruimte alleen maar voor meer werk?
Met appWash RELAX laat u het wassen helemaal aan ons over.
Wij brengen alles mee: van de machines tot aan de app “appWash by Miele” voor de gebruikers. U hoeft niet te investeren en heeft geen onderhouds- en servicekosten.
Wij rekenen direct met de gebruikers af en zorgen voor alle aanvragen.
Uitvoering afhankelijk van model – afbeelding(en) ter illustratie, als toelichting