Groot gezin aan een vol gedekte eettafel.

Oplossingen voor huishoudens

StartpaginaBranchesOverige branchesHuishoudensAanbevolen oplossingen voor huishoudens
Wit keukenblok met ingebouwde witte vaatwasser. Op het werkblad staat serviesgoed.

Vaatwastechniek - oplossingen voor huishoudens

Huishoudens met veel vaatwerk en die om die reden hoge eisen stellen aan korte programma's, profiteren van de nieuwe ProfiLine-vaatwassers. Wie na een feestje snel grote hoeveelheden serviesgoed wil afwassen, zonder aan gebruiksgemak van de huishoudelijke apparaten in te hoeven leveren, zal de ProfiLine geweldig vinden. Met programma's vanaf 17 minuten wordt het serviesgoed niet alleen snel, maar ook stralend schoon: klaar voor het volgende feestje.

Vijf grijze wasmachines en drogers gerangschikt tegen een donkere achtergrond.

Wasserijtechniek – oplossingen voor huishoudens

Voor huishoudelijke toepassingen is vooral de synthese van de professionele en huishoudelijke wasmachine interessant. Korte wasprogramma's en een professionele constructie worden gecombineerd met het comfort, de eenvoudige bediening en de programma's van een huishoudelijke wasmachine. De Kleine Geweldenaars zorgen met hun zeer hoge warmterendement voor korte opwarmtijden en beduidend kortere programma's. De standaard tweede wateraansluiting zorgt ervoor dat het warme water direct kan worden aangevoerd op een temperatuur van 70 °C. Zo bespaart u energie en verkort u de looptijd met nog eens 20%, aangezien moderne gasinstallaties of zonnecollectoren het water aanzienlijk efficiënter kunnen verwarmen dan een huishoudelijke wasmachine. Op basis van deze eigenschappen verwerken de Kleine Geweldenaars meer dan tweemaal zoveel wasgoed als een gewone huishoudelijke machine.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

In huishoudens zijn de behoeften net zo verschillend als de mensen die daarvan deel uitmaken. Zo zijn bijvoorbeeld bergen ongewassen servies- en wasgoed geen zeldzaamheid. Bij het grondig reinigen komt het aan op betrouwbaarheid, snelheid en efficiëntie, zowel in de keuken als in de waskelder.