Handen in hygiënehandschoenen halen medische instrumenten uit een reinigingsapparaat.

Aanbevolen oplossingen voor de externe instrumentenbehandeling

StartpaginaBranchesDentaal en MedischExterne instrumentenbehandelingAanbevolen oplossingen voor de externe instrumentenbehandeling
Medewerker in ziekenhuiskleding staat voor een rij grijze behandelingsapparaten.

Oplossingen medische techniek voor de externe instrumentenbehandeling

Niet ieder ziekenhuis heeft de mogelijkheden om alle medische instrumenten intern op een sterilisatieafdeling te behandelen. Daarom maken zij gebruik van externe partners om medische hulpmiddelen te behandelen. Hierbij maken zij gebruik van het volledige productaanbod: van reinigings- en desinfectieapparaten, wasinstallaties voor containers en karren tot grote sterilisatoren. Sterilisatiecentra voor medische hulpmiddelen hebben machines nodig waar ze op kunnen bouwen – ze moeten betrouwbaar, veilig en rendabel zijn. Maar machines moeten vooral een hoge kwaliteit hebben en moeten voldoen aan de hoogste eisen betreffende reinheid. Miele Professional biedt producten die klinisch schone resultaten garanderen.

*Wanneer u op de link klikt, wordt u doorgestuurd naar de website van de Steelco Group. Steelco is een 100% dochteronderneming van de Miele Groep en zorgt onder andere voor de afwikkeling van projecten betreffende planning en inrichting van de centrale sterilisatieafdeling in ziekenhuizen.

Vijf grijze wasmachines en drogers gerangschikt tegen een donkere achtergrond.

Oplossingen wasserijtechniek voor de externe instrumentenbehandeling

Ook voor de behandeling van bedrijfskleding gelden hoge hygiënestandaarden. Professionele wasmachines van Miele Professional verhogen de kwaliteit en hygiëne in de wasbehandeling. Het bedieningsgemak van de wasmachines en drogers die behoedzaam reinigen vereenvoudigt en verkort de wasbehandeling. De lange levensduur van de apparaten, die zijn getest op 30.000 bedrijfsuren en het spaarzame stroom- en waterverbruik, verhogen de efficiëntie in het bedrijf.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Miele Professional ondersteunt sterilisatiecentra voor medische hulpmiddelen om te kunnen voldoen aan de normen op het gebied van reiniging, desinfectie, sterilisatie en controle van herbruikbare medische producten. Veilig. Efficiënt. Betrouwbaar.