Handschoen en reinigingsdoek op een houten oppervlak.

Aanbevolen oplossingen voor het Facility Management

StartpaginaBranchesDiensten en ambachtelijke sectorFacility managementAanbevolen oplossingen voor het Facility Management
Een medewerker met schoonmaakwagen rijdt in een ruimte waar een grijze wasmachine en droger staan.

Oplossingen wasserijtechniek voor het Facility Management

Hoge eisen aan grondige reiniging en veilige hygiëne, maar tegelijkertijd ook aan de efficiëntie van alle arbeidsprocessen – voor de uitdagingen bij moderne schoonmaakbedrijven heeft Miele Professional de Mop Star-wasmachines ontwikkeld. Met speciale constructiedetails, afgestemd op kenmerkende textielsoorten en verontreinigingen, overtuigen de speciale apparaten door perfecte resultaten, een zeer hoge betrouwbaarheid en uitmuntende efficiëntie in het dagelijks gebruik.

Digitale oplossingen voor de perfecte ondersteuning

Tekst van MOVE tegen een donkere achtergrond met een rozerood vierkant logo.

Move your Business

MOVE voor de gebouwenreiniging

Diverse locaties, uiteenlopende machines, internationale vakmannen en -vrouwen, een enorme capaciteit: in de gebouwenreiniging is het een grote uitdaging om altijd schoon reinigingstextiel ter beschikking te hebben. Het is daarom essentieel om mops, schoonmaakdoekjes, bedrijfskleding en ander textiel op een veilige manier machinaal te behandelen. MOVE optimaliseert haar complete machineparkmanagement: u kunt waar dan ook gebruikmaken van in een netwerk opgenomen wasmachines en drogers en kunt altijd zicht houden op uw eigen apparaten. Zo heeft u beduidend meer controle over locaties, bezettingsresultaten, prestatiegegevens en processen voor het oplossen van storingen.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Moderne gebouwenreinigers stellen hoge eisen aan een grondige reiniging, een veilige hygiëne en een efficiënt verloop van alle werkprocessen – daarom hebben wij de de MOP STAR-wasmachines ontwikkeld, die dankzij hun speciale programma's garant staan voor perfecte resultaten. Deze staan centraal in een totaaloplossing, die zorgvuldig afgestemde accessoires combineert met kundig advies en een uitstekende dienstverlening.