Aanbevolen oplossingen voor kantoren

Wit keukenblok met ingebouwde witte vaatwasser. Op het werkblad staat serviesgoed.

Oplossingen afwastechniek voor kantoren

Wij hebben iets voor u waarmee het serviesgoed op kantoor geen uitdaging wordt: de ProfiLine-vaatwasser van Miele Professional. Ontbijt, lunch, vergaderingen, afspraken met klanten, evenementen – op een druk kantoor is er altijd wel een aanleiding waardoor het vaatwerk zich opstapelt in de koffiekamer. Met de buitengewoon korte programma's van slechts 17 minuten bij warmwater- en draaistroomaansluiting worden door de ProfiLine-vaatwasser ook eenvoudig grotere hoeveelheden kopjes en glazen afgewassen. Snel, krachtig, eenvoudig in gebruik, zo moet de ideale vaatwasser zijn. De nieuwe ProfiLine vaatwassers van Miele Professional beschikt over al deze eigenschappen. Korte programma's, uitstekende reinigingsprestaties en een eenvoudige bediening. Kortom: een perfect schone vaat in een handomdraai.

Rechthoekige luchtreinigers in de wachtruimte naast twee petrolkleurige stoelen.

Oplossingen luchtreinigers voor kantoren en bureaus

Of het nu om COVID-19 of een griepinfectie gaat: in ruimtes die gemeenschappelijk worden gebruikt, zoals de vergaderruimte, ontmoeten veel mensen elkaar, waardoor het risico op overdracht van besmettelijke ziektes wordt verhoogd. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en de bewoners tot een minimum te beperken, levert de nieuwe Miele AirControl luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

In het team of tijdens gesprekken met klanten: in kantoren en bureaus komen veel mensen bij elkaar, drinken koffie en eten samen tijdens de lunchpauze. Voor hoge hygiënische vereisten tijdens een werkdag biedt Miele Professional krachtige oplossingen aan.