In een restaurant leggen handen servetten op een tafel.

Aanbevolen oplossingen voor restaurants en catering

StartpaginaBranchesHorecaRestaurants en cateringAanbevolen oplossingen voor restaurants en catering
A throughput dishwasher, two tank dishwasher and a freshwater dishwasher in a row on a white background

Oplossingen spoeltechniek voor restaurants en catering

In de gastronomie zijn smetteloos serviesgoed, schone glazen en schoon bestek van onschatbare waarde. Bovendien moet ook voldaan worden aan de hoogste economische en hygiënische normen. Hoeveel serviesgoed er ook is – Miele Professional heeft voor iedere behoefte de juiste vaatwasser.

Een vrouw strijkt een hemd met het Miele stoomstrijksysteem. Op de achtergrond staan een grijze wasmachine en droger.

Oplossingen wasserijtechniek voor restaurants en catering

In de gastronomie moet een onberispelijk reinigingsresultaat vanzelfsprekend zijn. De wasmachines van Miele Professional garanderen de beste resultaten tegen geringe kosten. Snel en hygiënisch.

Schone tafellakens en servetten zijn een belangrijk handelsmerk voor een beschaafd gastronomiebedrijf. In gastronomiebedrijven zijn optimale reiniging en een perfect strijkresultaat absolute voorwaarden waaraan beschaafde gastvrijheid moet voldoen. De juiste machinecapaciteiten voor iedere behoefte waarborgen daarbij optimale zuinigheid.

Rechthoekige luchtreinigers in de wachtruimte naast twee petrolkleurige stoelen.

Oplossingen luchtreinigers voor restaurants en catering

Of het nu om COVID-19 of een griepinfectie gaat: in ruimtes die gemeenschappelijk worden gebruikt, zoals het restaurant, ontmoeten veel mensen elkaar, waardoor het risico op overdracht van besmettelijke ziektes wordt verhoogd. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en gasten tot een minimum te beperken, levert de nieuwe Miele Aircontrol luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties.

Digitale oplossingen voor de perfecte ondersteuning

Tekst van MOVE tegen een donkere achtergrond met een rozerood vierkant logo.

Move your Business

MOVE Voor hotels en gastronomie

Achter de schermen moet u wisselende programma's en een individuele programmaduur op de minuut nauwkeurig coördineren, zodat gasten altijd hun waardering uitspreken voor perfect behandeld wasgoed. MOVE optimaliseert uw complete wasgoedmanagement, zodat u meer tijd voor uw gasten heeft: u heeft zicht op alle machines en alle programma's van uw apparaten, u kunt was- en droogprocessen versnellen en u heeft beduidend meer controle over het reinigingsresultaat, de capaciteit, prestatiegegevens en processen voor het oplossen van storingen.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Voor het ideale thuisgevoel de gastronomie verwachten gasten dat niet alleen de service perfect in orde is, maar ook dat het wasgoed hygiënisch gereinigd en verzorgd is. Gebaseerd op vele jaren ervaring heeft Miele Professional dé totaaloplossing voor de gastronomie ontwikkeld.