Aanbevolen oplossingen voor scholen en kinderopvang

StartpaginaBranchesZorgsectorScholen en kinderopvangAanbevolen oplossingen voor scholen en kinderopvang

Oplossingen afwastechniek voor scholen en kinderopvang

In de kinderopvang is hygiëne zeer belangrijk. Het serviesgoed, flessen en speelgoed van hard plastic worden door de innovatieve vaatwassers met verswatersysteem niet alleen gereinigd, maar op een temperatuur van wel 93 °C ook nog eens gedesinfecteerd.
De menu's zijn intuïtief, programma's kort en er wordt economisch gebruik gemaakt van hulpbronnen, wat resulteert in een eenvoudige bediening en efficiënte reiniging. Voor zorgeloos spelen – elke dag. In hotels en de gastronomie zijn smetteloos servies, schone glazen en schoon bestek van onschatbare waarde. Bovendien moet ook voldaan worden aan de hoogste economische en hygiënische normen. Hoeveel serviesgoed er ook is – Miele Professional heeft voor iedere behoefte de juiste vaatwasser.

Oplossingen wasserijtechniek voor scholen en kinderopvang

De wasmachines en drogers van Miele Professional gebruiken thermische en chemo-thermische desinfectieprogramma's voor het waarborgen van hygiënische reinheid – door de grote trommel en deuropening kunnen zelfs grote stukken wasgoed en kindermatrassen op deze manier worden gereinigd.
Door middel van speciale desinfectieprogramma's wordt de overdracht van kiemen en daarmee het uitbreken van ziektes voorkomen.

Luchtreinigers

Of het nu om COVID-19 of een griepinfectie gaat: in ruimtes die gemeenschappelijk worden gebruikt, ontmoeten veel mensen elkaar, waardoor het risico op het overdracht van besmettelijke ziektes wordt verhoogd. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en gasten tot een minimum te beperken, levert de nieuwe Miele Aircontrol luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Veilige hygiëne waarbij alle wettelijke eisen worden nageleefd en de beste bescherming tegen ziekteverwekkers – met de oplossingen van Miele Professional voor kinderopvang en crèches