Handen houden rimpelige handen van een oudere vrouw vast.

Aanbevolen oplossingen voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

StartpaginaBranchesZorgsectorVerpleeg- en verzorgingstehuizenAanbevolen oplossingen voor verpleeg- en verzorgingstehuizen
Combinatie van diverse vaatwassers: vaatwasser met verswatersysteem, een doorschuifmodel en een vaatwasser met tankspoelsysteem

Oplossingen afwastechniek voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

Schoon servies moet net zo vanzelfsprekend zijn als de volgorde van voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Miele Professional zorgt voor het probleemloze reinigingsproces. Het maakt niet uit voor hoeveel personen u zorgt: bij de maaltijden is een gastvrije sfeer het allerbelangrijkste. Daarbij horen brandschone borden, kopjes en glazen, maar ook schoon tafellinnen. De hoogste hygiënestandaarden zijn in de verplegende en verzorgende sector verplicht – niet alleen op plaatsen waar zich veel bewoners met een zwakke gezondheid bevinden.

Een vrouw strijkt een hemd met het Miele stoomstrijksysteem. Op de achtergrond staan een grijze wasmachine en droger.

Oplossingen wasserijtechniek voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

De taken van een eigen wasserij zijn erg veelzijdig: verzorgd wasgoed van bewoners, heerlijk zachte handdoeken, perfecte afwerking van het platgoed, desinfectie van besmet wasgoed, bedrijfskleding, huishoudtextiel en dweilmops en schoonmaakdoekjes uit de gebouwenreiniging. Een breed scala aan machines en accessoires kan individueel en economisch op uw tehuis worden aangepast. U kunt het ideale ritme voor de totale wasbehandeling sturen, zodat wasgoed van de bewoners en huishoudtextiel weer snel ter beschikking zijn. Een intelligente oplossing “Made in Germany”.

Verpleegster zet een bedpan in een bedpanspoeler.

Oplossingen bedpanspoelers voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

Miele Professional voldoet aan de bijzondere eisen van de zorgbranche – omdat wij de dagelijkse processen voor reiniging en onderhoud zeer goed kennen. Ziektekiemen maken geen kans: dat geldt in de zorgsector, maar ook op klinisch gebied. De bedpanspoelers ondersteunen het verplegend personeel door een gebruikersvriendelijke bediening met keuzetoetsen. De korte programma's en een zeer goed ontwikkeld reinigings- en desinfectiesysteem zorgen ervoor dat het spoelgoed snel weer klaar is voor gebruik.

Rechthoekige luchtreinigers in de wachtruimte naast twee petrolkleurige stoelen.

Oplossingen luchtreinigers voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

Of het nu om COVID-19 of een griepinfectie gaat: in ruimtes die gemeenschappelijk worden gebruikt, zoals de eetzaal of de gemeenschappelijke ruimte, ontmoeten veel mensen elkaar en ze verhogen daardoor het risico op het overdragen van besmettelijke ziektes. Om een mogelijk ziekterisico voor u, uw medewerkers en de bewoners tot een minimum te beperken, levert de nieuwe Miele AirControl luchtreiniger een waardevolle bijdrage aan de bescherming tegen infecties.

Digitale oplossingen voor de perfecte ondersteuning

Tekst van MOVE tegen een donkere achtergrond met een rozerood vierkant logo.

Move your Business

MOVE voor verpleeg- en verzorgingstehuizen

In zorginstellingen en ziekenhuizen is het essentieel dat er hygiënisch wordt omgegaan met wasgoed, bedrijfskleding en andere textielsoorten. Het is belangrijk om verspreiding en overdracht van ziekteverwekkers op duurzame wijze te voorkomen – door speciale programma's voor thermische of chemothermische desinfectieprocessen. MOVE zorgt voor veiligheid: het platform creëert maximale transparantie over hygiënerelevante bedrijfsgegevens zoals temperatuur, ondersteunt u bij de naleving van de hygiëne-eisen en maakt het mogelijk om te kunnen bewijzen dat u aan de voorgeschreven procesparameters heeft voldaan.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Gebaseerd op jarenlange ervaringen heeft Miele Professional wasmachines en professionele vaatwassers met programma's ontwikkeld, die verontreinigingen en ziektekiemen betrouwbaar verwijderen. Dat bevestigen ook onafhankelijke instituten zoals het wfk – Institut für Angewandte Forschung, die onze machines regelmatig onder de loep nemen.