Professionele wasmachines in textielreinigingsbedrijf.

Aanbevolen oplossingen voor wasserijen en textielreinigingsbedrijven

StartpaginaBranchesDiensten en ambachtelijke sectorWasserijen en textielreinigingsbedrijvenAanbevolen oplossingen voor wasserijen en textielreinigingsbedrijven
Grijze wasserijruimte met wasmachine en droger en kleding die aan een stang hangt.

Wasserijtechniek – Oplossingen voor wasserijen en textielreiniging

De professionele klasse met beladingen van 10–32 kg is uitgerust met geheel nieuwe voordelen voor professioneel gebruik. Zo bieden de apparaten gepatenteerde technologieën, bijv. de Miele SoftCare-trommel voor een maximale levensduur van het waardevolle wasgoed, bekroond design en gebundelde intelligentie dankzij de vrij programmeerbare besturing Profitronic M. Innovatieve techniek betekent daarbij ook ook nog verder geoptimaliseerde zuinigheid: alle apparaten zijn voorzien van talloze programma's die geen problemen opleveren. Met de ontwikkeling van de WetCare-Systems gaan we zelfs nog een stap verder. Het nat reinigen van bovenkleding bestaande uit kwetsbare vezels, synthetische weefsels of zeer sterke vezels die bestand zijn tegen zeer hoge temperaturen is een ontontbeerlijk onderdeel van de moderne textielbehandeling, temeer daar het grootste deel van alle te reinigen textielsoorten vandaag de dag ook nat gereinigd kunnen worden. Het door Miele ontwikkelde systeem voor natte reiniging WetCare voldoet aan alle voorwaarden om een uitstekend reinigingsresultaat te bereiken, waarbij de vezels perfect verzorgd worden en het gereinigde textiel aangenaam fris ruikt. Met WetCare biedt Miele een perfect behandelingsproces voor natte reiniging in een totaalsysteem bestaande uit wasmachines, drogers en strijkfaciliteiten.

Digitale oplossingen voor de perfecte ondersteuning

Tekst van MOVE tegen een donkere achtergrond met een rozerood vierkant logo.

Move your Business

MOVE voor wasserijen en textielreinigingsbedrijven

Achter de schermen moet u wisselende programma's en een individuele programmaduur op de minuut nauwkeurig coördineren, zodat gasten altijd hun waardering uitspreken voor perfect behandeld wasgoed. MOVE optimaliseert uw complete wasgoedmanagement, zodat u meer tijd voor uw gasten heeft: u heeft zicht op alle machines en alle programma's van uw apparaten, u kunt was- en droogprocessen versnellen en u heeft beduidend meer controle over het reinigingsresultaat, de capaciteit, prestatiegegevens en processen voor het oplossen van storingen.

Meer informatie over ons systeemconcept voor deze branche

Of het nu gaat om het wassen en behandelen van kwetsbaar of stevig materiaal, wasserijen en textielreinigingsbedrijven worden door Miele Professional ondersteund om te voldoen aan zeer hoge reinigingseisen.